Skip to main content

Când începe Te iubesc de nu te vezi - Dublu sau nimic, cu Gabriela Cristea la Antena Stars

 
Când începe Te iubesc de nu te vezi - Dublu sau nimic, cu Gabriela Cristea la Antena Stars

Emisiunea Te iubesc de nu te vezi - Dublu sau nimic, prezentată de Gabriela Cristea la Antena Stars, revine cu un nou sezon.

Publicitate

Show-ul despre iubire a mai fost difuzat în urmă cu câţiva ani, prezentat tot de Gabriela Cristea. Te iubesc de nu te vezi a fost la TV în anul 2018.

Te iubesc de nu te vezi - Dublu sau nimic va avea premiera luni, 10 iulie, de la ora 19.00. Show-ul va fi difuzat şase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, la Antena Stars.

Despre format:

Cei care vor să îşi găsească sufletul-pereche se vor putea cunoaşte întâi, prin intermediul dialogului la paravan, în funcţie de felul în care se opreşte roata, ce va funcţiona ca un mecanism al destinului, pentru că nimeni nu va putea prezice persoana în dreptul căreia se va opri.

Gabriela Cristea:

„Sunt foarte bucuroasă că şi pe timpul verii vom putea să aducem în casele oamenilor poveştile de viaţă pline de suspans ale celor care vin să îşi găseasca jumatatea.

Venim cu multe surprize şi noutăţi, vom avea o roată, care printr-o simplă învârtire va hotărî, într-un fel sau altul cine cu cine stă de vorbă şi între cine şi cine se poate înfiripa ceva.Vă invităm să ne urmăriţi de luni până sâmbătă, de la ora 19.00, la Antena Stars.”

Citeşte şi: Emisiunea Te iubesc de nu te vezi, cu Gabriela Cristea revine la Antena Stars. "E un proiect nou şi totuşi vechi, şi sper să vă placă."

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus