Skip to main content

Emisiunea Te iubesc de nu te vezi, cu Gabriela Cristea revine la Antena Stars. "E un proiect nou şi totuşi vechi, şi sper să vă placă."

 
Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook
Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Dating show-ul Te iubesc de nu te vezi revine la Antena Stars, cu Gabriela Cristea în rol de prezentatoare.

Publicitate

Emisiunea despre iubire a mai fost difuzată în urmă cu câţiva ani, prezentată tot de Gabriela Cristea. Te iubesc de nu te vezi a fost la tv în anul 2018.

Anunţul despre revinerea formatului la tv a fost făcut de Gabriela, într-un clip video pe Facebook. Deocamdată emisiunea este în pregătire, urmând ca în vara aceasta să fie dată pe post.

Gabriela Cristea:

"Am început dragilor. Se fac ultimele retuşuri, pentru că în curând o să dăm rec. E toată lumea pregătită. Toţi sunt prezenţi la datorie. E o zi importantă. La prima emisie întotdeauna există mici probleme care se remediază încet-încet (...).

Operatorii sunt pregătiţi, macaraua e pregătită şi oamenii sunt pregătiţi. Nu vă arăt mai mult. Eu sunt pregătită de când mă ştiu, la mine e simplu.

Prima zi s-a terminat. E greu la prima ediţie, întotdeauna sunt lucruri de reglat şi întotdeauna mai sunt lucruri de lămurit, dar oricum o să vedeţi din vară, care sunt noutăţile pe care ale aducem.

Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. Da, e un proiect nou şi totuşi vechi, şi sper să vă placă."

Despre Gabriela Cristea:

Gabriela Cristea pezintă în acest moment formatul Mireasa capriciile iubirii, la Antena Stars. Prezentatoarea a avut în trecut o colaborare lungă cu postul Kanal D, din 2007 până în 2018.

Ea a fost gazda reality show-ului Noră pentru mama, din 2007. După ce emisiunea s-a mutat în 2011 la Antena 1, sub un alt nume (Mireasă pentru fiul meu), Gabriela a primit un alt format, Draga mea prietenă.

În 2012, s-a produs o ruptură între Gabriela Cristea şi Kanal D, după ce aceasta a fost concediată printr-un sms.

Un an mai târziu, Kanal D şi Gabriela Cristea s-au împăcat. Ea a primit o altă emisiune, Te vreau lângă mine, format ce fusese prezentat anterior de Niculina Stoican şi de Viorica de la Clejani.

Din 2018, Gabriela s-a mutat la Antena Stars.

Citeşte şi: Antena Stars a anunţat noul format pe care îl va prezenta Gabriela Cristea. Au început preselecţiile

Citeşte şi: După o relaţie de aproape 10 ani cu Kanal D, Gabriela Cristea schimbă postul. „Sunt foarte fericită, liniştită şi pregătită să o iau de la capăt”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus