Skip to main content

Cine sunt Theo Rose şi Denis Roabeş, noii juraţi de la Vocea României

 
Theo Rose şi Denis Roabeş, noii juraţi de la Vocea României 2022. Sursa foto: Facebook
Theo Rose şi Denis Roabeş, noii juraţi de la Vocea României 2022. Sursa foto: Facebook

Doi noi artişti au intrat în echipa show-ului Vocea României. Theo Rose şi Denis Roabeş sunt noii juraţi ai celui de-al zecelea sezon al emisiunii care va începe în toamnă.

Publicitate

Cine sunt noii juraţi Vocea României? Pe rând, despre fiecare.

Theo Rose, cântăreaţă şi influencer, are 24 de ani şi este din Ploieşti. Numele ei real este Theodora Maria Diaconu. Artista s-a lansat în lumea muzicii de la 15 ani, însă s-a făcut remarcată după ce a participat la „Bravo, ai stil“ de la Kanal D, în 2020, concurs la care a ieşit pe locul al doilea.

De asemenea, în vara anului trecut a făcut parte din echipa de vacanţă a emisiunii Vorbeşte Lumea de pe Pro TV, iar în toamnă a intrat şi echipa SuperStar.

Pe Facebook, Theo Rose are aproape 800.000 de urmăritori, pe Instagram se apropie de 900.000, iar pe TikTok a depăşit pragul de 1,4 milioane de fani.

Theo Rose, despre rolul de jurat la Vocea României, pentru protv.ro:

„Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică.

Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la ţară şi atunci nu am reuşit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea.

După care, am venit la liceu în Bucureşti şi mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu ştiam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în faţa multor oameni talentaţi, concurenţi la Vocea României.

Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm şi să le pun şi eu pe tavă tot ce am învăţat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos şi sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspiraţie, generozitate şi bună dispoziţie ca să pot să îi destresez”.

Denis Roabeş este solistul trupei The Motans şi a colaborat cu nume mari din industria muzicală, precum Delia, Irina Rimes şi Inna.

Are 32 de ani şi este un cântăreţ, compozitor şi textier din Republica Moldova. A lansat trupa The Motans în 2016, iar prima piesă care a devenit virală online a fost „Weekend”, realizată în colaborare cu Delia (acum depăşeşte 31 de milioane de vizualizări pe Youtube). 

Denis Roabeş, despre rolul de jurat la Vocea României:

„Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am aşteptat-o cu nerăbdare şi mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învăţat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special.

De-a lungul vieţii, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât şi ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că şi eu, la rândul meu, îi voi influenţa pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni”.


Citeşte şi: Poveşti din media: Alin Dincă, cel care a ratat locul la Vocea României în favoarea lui Brenciu: "Televiziunile aleargă mai mult după circari"


Citeşte şi: Juriul Vocea României, nume noi. Iese Brenciu. Intră, printre alţii, Theo Rose. Cinci juraţi anul acesta

 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Postugi Postugi
    tu esti atat de inutil incat si umbra ta te paraseste uneiori. Hai, fa-ti curaj si fugi

    Leo postacule, raspunde la comentarii blegovane. Sau supara adevarul si nu stii ce sa zici ? Banica s-a dus vremea lui. Acum vin altii postacule.
  • Leo Leo
    Blovica tu esti atat de inutil incat si umbra ta te paraseste uneiori. Hai, fa-ti curaj si fugi....
  • Blovica Blovica
    Ce tot aberezi pe aici blegovane Leo postac antenist ? Banica ce cariera imensa ? Daca a aparut la TV, are o cariera imensa ? Ce visezi bolovane.
  • Leo Leo
    Flag, daca tu compari inutilitatile alea cu neica nimeni de la Pro, o faci foarte bine, dar sa-l bagi pe Banica in oala cu inutilii astia (surprinzator nu-l inghit nici pe el nici muzica lui) cu o cariera imensa in spate, inseamna ca ai o problema.

    Una e sa nu-l inghit ca muzician dar alta e sa-i iau in considerare experienta de zeci de ani, cariera care nu inseamna un *** de youtube, ci televiziune, scene, radio, etc ...muzica, teatru, film, moderator de emisiunii tv. Ma repet, daca ajungi sa-l bagi in *** mediocritatii ieftine cu smilly, rimes, pisici, brenciu, loredana, andrele, barabance,...inseamna ca...mai bine taci.
  • Flag Flag
    Leo între o expirată ca Andreea Balan sau Loredana, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir, Maria Buza etc as alege 100% pe cineva tânăr ca Irina Rimes, Theo, The Motans, Smiley etc…
  • Banut Banut
    Leo, mai bine astia. Nu pensionarii ca Maria Buza, Adriana Trandafir, Zurlac, Groza, Brenciu, Stefan Banica.
  • Vedut Vedut
    Postacii se prefac ca nu știu, vocea anonima e inutile , nu are vedete , numai cine are timp de nimica ha

    Cred ca confunzi emisiunea cu Factor Zero. Ha ha ha ! Acolo voci anonime si inutile. Vedete Zero !
  • Plangut Plangut
    Cum sa judece asta pe alții

    Cum sa comentezi aici postacule antenist. Treci pe Antenuta Zero postac plangacios.
  • Leo Leo
    Flag, cu respect iti spun...e plina tara asta de coca-latrai, atat in industie cat si in randul astora ca tine.

    Daca ne-ai luat cu cat de iubita e pitigaiata aia pe youtube si cat de iubitu sunt pisicile alea oropsite, e clar ce public au si ce tinta are Pro, pt astia ca voi.

    Nu ca as comenta gusturile ci,..inutilitatile puse pe locuri care nu le merita, si fix din cauza astora ca tine, consumatori de gunoaie de duzina.
  • un privitor un privitor
    Niste manelisti anonimi .
  • Mile Mile
    Postacii se prefac ca nu știu, vocea anonima e inutile , nu are vedete , numai cine are timp de nimica ha
  • Mile Mile
    Cum sa judece asta pe alții
  • Mile Mile
    @Mile, e chiar pe bune, nu aberez!

    Realitatea Plus HD va fi în curând în grila RCS & RDS, împreună cu TVR Info.

    -Soby (SobySobea)
  • Mile Mile
    Deja a anunțat de mult angajata ha
  • Soby Soby
    Off-topic: Realitatea Plus HD se va lansa în curând, a primit astăzi decizie de autorizare de la CNA acum.

    E chiar pe bune! Nu aberez!

Trimite un comentariu

sus