Skip to main content

Oficial, de pe YouTube, pe TV. Postul pentru copii TraLaLa TV a început să emită

 
Oficial, de pe YouTube, pe TV. Postul pentru copii TraLaLa TV a început să emită

Televiziunea românească pentru copii TraLaLa a început să emită şi este disponibil pentru retransmisie, gratuit, în toată ţara, au anunţat reprezentanţii postului de televiziune.

Publicitate

Alexandru Badan, fondator TraLaLa:

„TraLaLa TV emite şi sunt foarte bucuros să spun că au început discuţiile cu distribuitorii de televiziune prin cablu. Semnalul este deja în Interlan TVX, emitem redundant atât SD cât şi HD.

Consider că este o oportunitate extraordinară pentru RDS-RCS, pentru Vodafone si pentru Orange să retransmită gratuit un post validat anterior de publicul român, un post pe care ei îl cer, un conţinut pe care îl consumă în alt mediu, în digital.

Ei vor putea duce cântecele şi animaţiile noastre în toate colţurile ţării, şi la acei copii care nu au internet, şi în acele grădiniţe sau şcoli care nu au tablete dar poate au cablu TV. De-abia aşteptăm să răspundem tuturor fanilor care ne întreabă pe ce canal suntem pe telecomanda lor!“

Lansat ca un canal de YouTube în anul 2012, TraLaLa TV a primit licenţă de emisie de la CNA în decembrie 2020. 

Referitor la structura programului TraLaLa TV fondatoarea brandului TraLaLa, Cristina Badan precizează că „se bazează pe programul zilnic ideal al unui preşcolar, de aceea sunt foarte bine gândite plasările de programe. Dimineaţa începe cu melodii educative dar dinamice, care încurajează la mica înviorare, iar după-amiază emisiunile vor permite copiilor să se odihnească puţin, mai ales că vor avea si o oră de engleză. Programul de seară va descărca energia de peste zi a celor mici şi îi va pregăti pentru seară. Începând cu ora 21:00, cântecele TraLaLa, atât de îndrăgite de către copii şi părinţi, îi va ajuta pe cei mici să adoarmă.”

Grila TraLaLa TV:

Proiectul pentru copii preşcolari TraLaLa a fost lansat ca un canal de YouTube care a adunat deja aproape cinci milioane de abonaţi şi miliarde de vizualizări pentru clipurile postate.

Valentin Pintilescu, development manager:

„Orice părinte de copil preşcolar ştie de TraLaLa, de Elefantul Cici, de Zigaloo sau de bebeluşul care ne reprezintă. Milioanele de fani cer melodiile şi animaţiile care ne-au consacrat pe toate mediile în care este prezent părintele şi cel mic.

Construirea conceptului pentru TV redefineste un ecosistem educativ integrat care cuprinde YouTube, platformele de streaming audio gen Spotify sau iTunes, aplicaţiile pentru mobil Android si iOS. Rezultatele nemaipomenite pe care le-am înregistrat în mediul digital suntem siguri că le vom reproduce şi în TV ”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Ana Ana
  Ar fi fost bine daca se difuza si pe antena focus sat tv.
 • Costel Ion Costel Ion
  Tralala astia sunt super tari pe YT.
  Neavand nici concurenta pe piata interna nici miza politica ar trebui sa intre ultra rapid pe toate retelele de cablu iptv si satelit. Sa vedem ...
 • Nectarie Popa Nectarie Popa
  E surprinzator ca se lanseaza cu program 24/24, nu ma asteptam. Felicitari lor!
 • Leo Leo
  O idee si un proiect, care chiar merita toate aplauzele...
 • Mile Mile
  Bravo România TV sâmbătă prinde
 • Cristian Cristian
  Îl așteptăm și la nextgen in HD !

Trimite un comentariu

sus