Skip to main content

Eveniment Netflix pe Yotuube. Tudum, creat special pentru fani, revine şi anul acesta

 
Eveniment Netflix pe Yotuube. Tudum, creat special pentru fani, revine şi anul acesta

Ştiri, trailere şi imagini în premieră, dar şi interviuri cu vedetele Netflix. Aceasta este reţeta Tudum, un eveniment global de 24 de ore. Când are loc?

Publicitate

Netflix a anunţat data evenimentului internaţional pentru fani: sâmbătă, 24 septembrie. Tudum ţine 24 de ore şi aduce fanilor noutăţile toamnei, exclusivităţi şi teasere pentru peste 100 de filme, seriale şi programe speciale.

Unde se vede?

Pe YouTube. Evenimentul Netflix internaţional pentru fani va fi disponibil în mai multe limbi pe canalele de YouTube ale platformei de streaming.

Anul trecut, la prima ediţie, Tudum a avut peste 25 de milioane de vizualizări din partea fanilor Netflix din 184 de ţări.

În program sunt incluse cinci evenimente pe 4 continente:

  • La 11:00 KST (19:00 PT,23 septembrie)- Tudum va da startul cu un spectacol în Coreea.
  • La 11:00 IST (22:30 PT,23 septembrie) - fanii vor afla ce producţii urmează să sosească din India.
  • La 10:00 PT - fanii se vor bucura de noutăţi exclusive despre filmele, serialele şi jocurile din SUA şi Europa şi de un eveniment suplimentar care include o avanpremieră a producţiilor de divertisment din America Latină.
  • Pe 24 septembrie la ora 13:00 JST (21:00 PT, 24septembrie) - vedetele din Japonia vor încheia evenimentul Tudum

Citeşte şi: Netflix pierde abonaţi pentru prima dată din 2011. Compania analizează introducerea de reclame pe platformă şi testează taxarea celor care îşi împart conturile de Netflix


Citeşte şi: NETFLIX. Seriale şi filme noi, în iulie. Stranger Things 4: Volumul 2, King Kong şi Virgin River, printre titluri

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Poate puneți și voi orele în ora României zic. Nu avem nici PT și nici KST/IST/JST ca fus orar noi.

Trimite un comentariu

sus