Skip to main content

GSP: Marian Olaianos, propunere să fie dat afară din TVR. Dan Turturică a primit concluziile comisiei în scandalul de agresiune asupra Nadinei Vlădescu

 
GSP: Marian Olaianos, propunere să fie dat afară din TVR. Dan Turturică a primit concluziile comisiei în scandalul de agresiune asupra Nadinei Vlădescu

Şeful postului public, Dan Turturică a primit raportul final în cazul de agresiune pe numele comentatorului sportiv Marian Olaianos, notează gsp.ro.

Publicitate

Conform informaţiilor GSP, cercetarea disciplinară a durat până de curând. În urma anchetei interne, Olaianos a fost exclus din lotul comentatorilor pentru Campionatul Mondial de anul trecut.

Recomandare în cazul Olaianos: "Să fie dat afară"

Sursele GSP spun că cei trei membri ai comisiei de cercetare din TVR i-au recomandat şefului postului public, Dan Turturică, să-i fie desfăcut contractul de muncă lui Marian Olaianos.

Comisia disciplinară a fost formată din:

  • Adelina Ciobanu (şef control intern al TVR)
  • Silviu Gologan (directorul departamentului de resurse umane)
  • Amelia Vasile (şef achiziţii şi licitaţii)

Odată cu pornirea cercetării disciplinare a lui Olaianos, jurnalistul s-a îndreptat în instanţă împotriva postului public, dar şi a doi dintre membrii comisiei: Silviu Gologan şi Amelia Vasile. Ziaristul îi acuză pe cei doi de abuz în serviciu.

După scandal, Olaianos a intrat în concediu de odihnă, urmat de concediu medical de două luni. Fără activitate la TVR, jurnalistul comentează în acest moment meciuri din campionatul intern, dar şi din străinătate la Prima Sport.

Olaianos a depus plângere penală împotriva Nadinei Vlădescu

În noiembrie anul, trecut, Olaianos a depus o plângere penală împotriva jurnalistei Nadine Vlădescu pentru hărţuire şi hărţuire sexuală.

Potrivit documentului, Olaianos susţine că abuzurile au avut loc în lunile septembrie şi octombrie 2022.

Anul trecut, Marian Olaianos a fost acuzat că a bruscat-o şi a lovit-o pe Nadine Vlădescu, angajată şi ea la TVR, în domeniul cultural. După acest moment, Nadine Vlădescu şi-a scos un certificat medico-legal şi a depus plângere la conducerea TVR-ului.

"Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii şi cu un set de chei, m-a strangulat şi m-a dat cu capul de perete", a susţinut Vlădescu.

Mai multe mesaje de pe WhatsApp cu tentă sexuală între Olaianos şi Vlădescu s-ar regăsi la dosarul de cercetare disciplinară. Comentatorul sportiv spune că la rândul lui a fost hărţuit sexual.

Articolul integral poate fi citit pe Gazeta Sporturilor

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus