Skip to main content

Postul public pregăteşte un program special de Ziua copiilor. Doi adolescenţi vor prezenta ştirile alături de Mihai Rădulescu. Plus o vânătoare de „comori” în incinta televiziunii

 
Postul public pregăteşte un program special de Ziua copiilor. Doi adolescenţi vor prezenta ştirile alături de Mihai Rădulescu. Plus o vânătoare de „comori” în incinta televiziunii

De 1 Iunie. Televiziunea Română pregăteşte un program special pentru copiii cu ocazia zilei de 1 Iunie, dar şi concursuri având ca premii excursii, hoverboard-uri sau oportunitatea de a fi „prezentator de o zi”.

Publicitate

De Ziua Copiilor, TVR va organiza o vânătoare de „comori” în incinta televiziunii, la care vor participa două grupuri de micuţi, şi de asemenea, doi adolescenţi vor prezenta ştirile alături de Mihai Rădulescu.

Detalii, în continuare:

Pe parcursul zilei de 1 iunie, două grupuri de micuţi - Creatorii şi Inovatorii – vor porni la vânătoare de „comori” în incinta televiziunii. 

La această „aventură” cu premii pot participa şi telespectatorii din întreaga ţară. Fiecare comoară descoperită va avea câte un indiciu afişat pe ecran, în intervalul orar 8.00 – 19.00, în cadrul programelor „Copiii cuceresc televiziunea”, de la TVR 1.

Regulamentul concursului „Vânătoarea de comori” va fi disponibil pe site-ul http://tvr.ro/televiziuneacopiilor în perioada următoare. Numele câştigătorilor vor fi comunicate pe 1 iunie, în Telejurnalul de la ora 20.00.

Tot în aceeaşi zi, doi adolescenţi vor fi la pupitrul emisiunii Weekend Matinal, alături de jurnalistul Mihai Rădulescu. În premieră, adolescenţii se vor afla la pupitrul principalului Telejurnal de la TVR 1.

„Telejurnalul copiilor”, un alt concurs dedicat adolescenţilor

- Astăzi, 22 mai, Televiziunea Română lansează concursul „Telejurnalul copiilor”, dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, care se va desfăşura online, pe TikTok, Facebook şi Instagram. În premieră, doi dintre participanţi vor avea şansa să prezinte, alături de jurnalistul Mihai Rădulescu, o ediţie specială a Telejurnalului principal de la TVR 1.

- Toţi cei care doresc să intre în cursa pentru „prezentator de o zi” trebuie să înregistreze un material video citind unul dintre cele 10 texte publicate pe site–ul tvr.ro şi să-l posteze pe paginile personale de TikTok, Facebook sau Instagram, însoţite de hashtag-ul  #televiziuneacopiilor, în perioada 22 – 29 mai 2024, pâna la ora 24:00.

- Câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu format din profesionişti din mass-media. Regulamentul şi toate detaliile acestui concurs pot fi accesate pe site-ul TVR: http://www.tvr.ro/regulament-concurs_45882.html.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus