Skip to main content

Noi mutări la Observatorul Antenei 1. Butnaru trece la prânz, după venirea lui Pancu la ştirile de noapte

 
Noi mutări la Observatorul Antenei 1. Butnaru trece la prânz, după venirea lui Pancu la ştirile de noapte

Antena 1 face reconfigurări la Observator. După venirea lui Marius Pancu la ştirile de noapte, Valentin Butnaru a trecut la prânz. 

Publicitate

Astfel, Butnaru revine în timpul zilei după o pauza de un an şi câteva luni. Prezentatorul va face, din nou, echipă cu Olivia Păunescu şi Andreea Ţopan. În aceeaşi formulă, Antena 1 a relansat Observatorul de la prânz în urmă cu mai bine de doi ani. 

În ultimul an, în echipa Observatorului de la 12:00 era şi Bogdan Alecsandru. El va trece câteva zile, cât este Mihaela Călin în concediu, la pupitrul jurnalului de la ora 16:00. 

„Începând de astăzi, 00:00 devine 12:00 pentru mine! Mă reîntorc la programul pe care l-am început acum doi ani, împreună cu Olivia şi Andreea, şi care are un loc aparte în sufletul meu. Recunosc, îmi era dor de colegele mele, de echipa efervescentă de la Observator 12 şi de brainstorming-urile legate de subiecte şi invitaţi. Nu voi mai fi pasăre de noapte, va trebui să îmi mut plimbarea de prânz cu bicicleta mult mai devreme.

În plus, e posibil să am parte, în sfârşit de mic-dejun la propriu, nu un surogat la ora 14. Lăsând gluma la o parte, aştept cu nerăbdare dinamica pe care o aveam cu ceilalţi colegi ai mei şi cu invitaţii. E un alt ritm, e un alt gen de provocare, dar vorbim despre acelaşi produs profesionist şi îndrăgit: Observator”, a spus Valentin Butnaru după reîntoarcerea la 12:00. 

Cine prezintă Observatorul peste zi

Remintim că Marius Pancu a trecut de la Digi24 la Antena 1, unde a preluat Observatorul de noapte. 

Observatorul de dimineaţă este prezentat, cel puţin pentru moment, doar de Iuliana Pepene. Aceasta din urmă a rămas fără partener de prezentare în primăvară, când Mircea Ivan s-a alăturat Aleph News, postul lui Andrian Sârbu. 

La prânz, va fi echipa formată din Valentin Butnaru, Olivia Păunescu şi Andreea Ţopan.


Citeşte şi: De când iese din grilă Prietenii de la 11, iar Observatorul de prânz al Antenei 1 va fi mai lung cu o oră


Citeşte şi: După trecerea la Antena 1, Marius Pancu preia Observatorul de Noapte


Citeşte şi: Antena 1 şi-a făcut Observator de noapte. Cu Valentin Butnaru, de la The Wall - Marele zid


Citeşte şi: Mircea Ivan pleacă de la Antena 1, după doi ani. Se duce la postul lui Adrian Sârbu


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • despre FLORIN BADEA  ANTENA 3 despre FLORIN BADEA ANTENA 3
    Asa cum a mai scris cineva mai sus, Florin Badea imprumuta bani de la cine e fraier si l crede, si cand trebuie sa ii dea inapoi, nu mai raspunde la telefon. Macar sa vada lumea si sa nu pice in plasa lui, ca poate mai sunt si alti fraieri care il cred si vor sa il ajute, dar sa fie siguri ca banii inapoi nu i mai vad!
  • DeBruna DeBruna
    iar restul toate meciurile sub chefi la jumate pe intersectie

    Si multe meciuri peste Bucatarii Zero postacule. Te uiti si la audientele din februarie-martie-aprilie cand Bucatarii aveau 5-6-7 rating la bataie cu Survivor (mereu locul 3 comercial) postacule.
    Nu te uiti doar la finala cu 11 rating. Iei toate audientele la toate editiile (si preselectii) postacule.
  • mile mile
    iar restul toate meciurile sub chefi la jumate pe intersectie
  • A3 A3
    Florin Badea are datorii ! Se plânge ca să fie împrumutat și uită să dea banii înapoi la termenul pe care și-l asumă. Și nici măcar nu se scuză...Probabil cei de la A 3 i-au văzut caracterul și l-au pus pe pauză...mai scurtă sau mai lungă. Rămâne de văzut dacă îl vom revedea la A 3 sau în altă parte...pentru că a cam fost aproape pe la toate televiziunile de stiri !
  • DeBruna DeBruna
    Cum le ceri tu la chefi

    Meciul de fotbal 12 rating comercial peste finala Buctarii Zero.
    Iar duminica Antenuta locul 3 comercial sub Pro TV si Survivor. Nu ceri audientele postac ?
  • Fost coleg Fost coleg
    Ce-a distrus, Johnule, ca inainte sa vina nu stia nici mama lu' producatoru' ca exista observator noaptea sau ca il turuie cineva concis.
    Pare ca a distrus cele 80 de pauze de tigara, sunt doar vreo 50 acumm
  • jk jk
    Mihai,fara suparare,dar e taman invers fata de cum ai spus!Pancu in afara ca e frumusel,nimic wow!A transformat observatorul de noapte in emisiunea lui de vorbarie de duminica seara de la Digi,ceea ce nu e rau,dar nici o schimbare in bine.In alta ordine de idei,mai bine ca a revenit Valentin la 12,e o confirmare ca ramane dupa o luna in care a disparut "subit".Cat despre Bogdan Alecsandru,din partea mea poate si sa plece de la Antena 1,nu e un prezentator prea wow.Daca ar merge dimineata,mai bine cu Ionela Lucan,cu Iuliana Pepene nu ar merge.Zic si eu
  • B.A.M B.A.M
    Cu tot respectul Mihai, dar Marius Pancu a distrus "Observatorul de noapte"! Nu înțeleg de ce îl ridicați în slăvi, dar e dreptul vostru! Doar pentru că vine de la Digi24HD, nu înseamnă că omul e bun...
    Am văzut Observatorul de noapte atât în era Butnaru, cât și în era Pancu. Iar Pancu e dezastruos, îl prezintă într-un mod amatoricesc... Până și Vulpița era mai clară și concisă ca el.
    Dar repet, gusturile nu se discută, SE CONSTATĂ... Uneori cu amărăciune și lipsă de logică dar asta e...
  • Mihai Mihai
    Aere de vedeta. Pancu e 10 clase peste acest figurant numit Butnaru. A fost salvat in ultima clipa micutul cu interventii puternice, altfel era pa
  • Mile Mile
    Cum le ceri tu la chefi
  • Gabriel Gabriel
    Formula asta de 3 prezentatori la un jurnal de știri nu o înțeleg, și nu mi imaginez de unde au luat o. Pt mine, e complet obositoare.
    Jurnalele de știri nu ar trebui sa se axeze pe atâtea "artificii", ci pe ce știri prezintă, și cum.
  • Benzir Benzir
    e mai interesant

    Dezastru pe Antenuta Zero aseara. Iar locul 3 comercial cu doar 3 rating. Nu ceri audientele postac ?
  • Soby Soby
    La Antena 3, la ora 6, Violeta Moroianu e în locul lui Florin Badea, iar la ora 9, Andrei Tomescu și Ana Iorga s-a extins cu încă o oră, în locul lui Gina Vacariu.
    Se pare că Florin Badea și Gina Vacariu au părăsit Antena 3?
  • Razvan Razvan
    Bogdan Alecsandru care era la ora 12 va fi la ora 16:00 dor doua saptamânii ,cât este în concediu Mihaela Călin,pe urmă cred ca va fi la Observator Matinal cu Iuliana Pepene ori la cel din wekeend cu Ionela Lucan
  • mile mile
    e mai interesant

Trimite un comentariu

sus