Skip to main content

VIDEO. Casa Dragonului - House of The Dragon, cea mai urmărită premieră din istoria HBO şi HBO Max

 
VIDEO. Casa Dragonului - House of The Dragon, cea mai urmărită premieră din istoria HBO şi HBO Max

Record de audienţă pentru noul serial marca HBO Casa Dragonului - House of The Dragon, serial inspirat din universul Game of Thrones.  

Publicitate

Producţia originală HBO a avut premiera pe HBO Max în România, înregistrând o audienţă record şi devenind astfel cea mai urmărită premieră din istoria companiei, anunţă reprezentanţii HBO. 

„Casa Dragonului este de departe cea mai populară lansare din istoria HBO şi HBO Max în România – doborând toate recordurile anterioare pentru un titlu nou lansat. Orele de vizionare pentru primul episod au depăşit toate aşteptările”, Ofelia Năstase, PR Manager HBO Max România.

Primul episod din Casa Dragonului a fost difuzat în direct luni dimineaţă pe HBO Max în 21 de ţări europene. Platforma a înregistrat un trafic fără precedent începând de la primele ore, care a atins apogeul luni seara.

În SUA, premiera serialului House of The Dragon / Casa Dragonului a avut loc duminică seară şi a atras 10 milioane de spectatori pe canalul HBO şi pe platforma de streaming HBO Max, devenind astfel serialul cu cea mai mare audienţă din istoria HBO.

Bazat pe volumul „Fire & Blood”/ „Foc şi sânge”, semnat de George R.R. Martin, serialul în 10 părţi (ce vor fi difuzate în următoarele săptămâni, câte un episod în fiecare luni), spune povestea Casei Targaryen, cu 200 de ani înainte de evenimentele din Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones.

Serialul îi are în distribuţie pe Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel şi Rhys Ifans.

Trailer Casa Dragonului

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ovidiu ovidiu
    s-au consumat, iata, primele episoade, oarecum interesante, dar,
    din pacate, o data ce au inlocuit-o pe frumoasa milly acock cu anosta ~nu stiu cine~, parca s-a dus tot sarmul... in rest, nu cred ca ar fi prea multe de spus: clisee, clisee, clisee. mult mai corecte politic. oricum, nu la fel de dizgratios precum bridgerton. chestia-i ca nu cred ca mai vreau sa vad alte sezoane. dar, cine stie si, in orice caz, cine as fi eu sa judec? doar un biet cinefil, pre batran pentru astfel de aventuri!

Trimite un comentariu

sus