Skip to main content

Mircea Badea şi Victor Ciutacu i-au atras Antenei 3 o amendă de 10.000 de lei

 

Postul de televiziune Antena3 a fost amendat cu 10.000 de lei pentru "limbajul injurios" folosit de Mircea Badea şi Victor Ciutacu în emisiunea Sinteza zilei, din 14 septembrie.

Publicitate

În cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, de la Antena3, a fost difuzat un reportaj realizat Vremea TV (un post de televiziune online) în care era ironizată atitudinea vasluienilor faţă de vizita Elenei Udrea în oraşul lor.

CNA a considerat că, alături de problemele de limbaj, prin lipsa contextualizării acestui material, s-a încălcat şi principiul informării corecte.

În continuare, declaraţiile celor doi realizatori TV pentru care Antena3 a primit amenda de 10.000.

Victor Ciutacu:

“E tradiţia noastră milenară. Vine trimisul sultanului, toţi se prosternează, în cazul ăsta trimisul e o ea şi, în accepţiunea populară, cum ar zice ăla cu perversa din Târgu Ocna, şi-i cam bună. Motiv pentru care se fleşcăie toţi în faţa ei şi se comportă ca nişte slugi.“

Mircea Badea:

“Raporturile instituţionale, cutare…De fapt, un gras, când a venit duduia, care e preferata lui ăla care ne bagă în pârnaie şi care ne ia banul sau ne dă banul în funcţie de cum raportează doamna, umflatul ăla a zis: micii mei, ce fac frate fără ei? Nu mai avea gură să pupe. Sigur, în cazul doamnei Udrea existau zone mult mai ofertante…”

Reprezentantul Antena3 a încercat să apere prestaţia postului spunând:

“Noi n-am vrut decat sa prezentam o atitudine a celor din Vaslui la adresa doamnei Elena Udrea.”, a spus reprezentantul Antena3.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • neica nimeni neica nimeni
    Ce sa poata astia altceva decat mizerii? :) Nicaieri in Europa acesti Lolek si Bolek ai A3 n-ar avea emisiuni tv nici la meteo sau la sport. Niste baieti de cartier, ajunsi prin miracolul nasterii in tara asta care-i suporta pe toti, vedete, analisti, filozofi, formatori de opinie, toate in acelasi timp :) Sa vedem care e limita mogulului in plata amenzilor ca Badea trage tare la amenzi :)

Trimite un comentariu

sus