Skip to main content

Fostă şefă TVR s-a trezit cu yala biroului schimbată chiar în ziua când trebuia să-l elibereze. A intrat cu ajutorul pompierilor. Cum se apără TVR

 
Fostă şefă TVR s-a trezit cu yala biroului schimbată chiar în ziua când trebuia să-l elibereze. A intrat cu ajutorul pompierilor. Cum se apără TVR

Din grădina TVR. Ramona Săseanu, producător cu vechime la TVR şi în trecut director interimar al postului public, s-a trezit că nu mai poate intra în propriul birou din blocul turn al TVR după ce i-a fost schimbată yala. Jurnalista venise la birou pentru a-l elibera, întrucât aceasta s-a mutat recent la studioul TVR Craiova. 

Publicitate

Momentul a fost relatat de Săseanu pe pagina sa de Facebook, povestit că a reuşi să intre într-un final în propriul birou cu ajutorul pompierilor. Ramona Săseanu este jurnalista cu vechime al TVR Craiova, care în 2021 a fost numită director interimar al TVR după demiterea Doinei Gradea şi înainte de numirea lui Dan Cristian Turturică. Ulterior, Săseanu a fost producător general al TVR, până în 2022.  

„Am trăit astăzi în TVR nişte clipe care nu-mi pot provoca decât revoltă şi silă”, şi-a început povestea Ramona Săseanu. 

„Am venit în Bucureşti, de la Craiova, ca să-mi iau toate lucrurile personale din biroul pe care l-am avut în clădirea Turn. Din data de 16 aprilie m-am întors la Craiova. Astăzi suntem în 18 aprilie. Nu am putut descuia uşa, pentru că yala deja era schimbată. Câtă grabă! Nu m-a sunat nimeni să mă anunţe că vor să facă asta, că trebuie să vin urgent să eliberez spaţiul, nu am primit niciun mesaj şi niciun email în acest sens, deşi sunt, în continuare, angajata TVR. O cheie de acces era la mine şi una la îngrijitoarea de pe etaj, aşa cum se obişnuieşte, ca urmare, explicaţia coordonatorului Direcţiei Studiouri Centrale cum că s-au temut să nu intre cineva, este o aberaţie şi o insultă nu doar la adresa inteligenţei mele, ci şi la adresa tuturor colegilor din TVR suspectaţi că ar fi putut să intre. Să intre... să ce???”, a povestit Ramona Săseanu. 

„Într-un final, am intrat cu ajutorul pompierilor care au descuiat. Biroul era gol. Din fericire, dulapul cu obiecte personale era încuiat şi am recuperat ce era al meu”, a continuat jurnalista. 

Într-un punct de vedere pentru paginademedia.ro, reprezentanţii TVR au declarat: 

„Noi nu comentăm această poveste. Ce putem spune este că Ramona Săseanu a fost detaşată în Bucureşti până pe data de 15 aprilie, iar din 16 aprilie nu mai lucra la sediul TVR din Bucureşti.” 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus