Skip to main content

Rautakirja (fostul Hiparion) nu mai distribuie produsele Adevărul

 

Rautakirja (fostul Hiparion), unul din cei mai mari distribuitori din România, a întrerupt colaborarea cu grupul Adevărul Holding.

Publicitate

Distribuitorul de presă a trimis o înştiinţare prin care spune că “nu vom mai livra publicaţiile editurii Adevarul Holding SRL.”

Rautakirja invocă “apariţia unor probleme”, fără a da alte detalii.

Contactat de paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding, nu a comentat subiectul.

Decizia celor de la Rautakirja vine după ce Adevărul Holding a ajustat comisioanele către distribuitori, scăzându-le la 25%. În urmă cu trei săptămâni, Peter Imre explica decizia într-un interviu acordat paginademedia.ro:

"Comisioanele au fost mult peste orice altă industrie. Înţeleg specificitatea industriei media, dar şi distribuitorii trebuie să înţeleagă necesităţile financiare ale Adevărul Holding", spunea Imre. "Distribuitorii trebuie să înţeleagă că profitul lor vine din volum şi nu din comision", adăuga el.

Rautakirja este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de presă din România. Compania distribuie presă pentru aproximativ 15-20% din piaţa din România. Totodată, compania finlandeză deţine şi o reţea de 30 de magazine proprii sub brandul R-Kiosk.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    din respect pentru mine nu mentionez numele persoanei respective ...
  • manuela mihai manuela mihai
    Numarul de telefon al lui M. Silvestru este 0722******. Mare pacat ca a plecat din firma. Multa lume plange dupa el...
  • un"observator" un"observator"
    ne-ati starnit curiozitatea..de ce nu mai continuati?
  • eu eu
    stie cineva numarul de telefon al Dlui Marian Silvestru?
  • un"observator" un"observator"
    spuneti odata ce e acolo?nu va dati seama ca toti urmarim cu interes?
    unii pleaca in teritoriu...puneti oamenii in tema..sa nu mai fie pacaliti
  • maria maria
    pai hai spune pina la capat daca te-ai tot apucat
  • nicolas nicolas
    Dan Stefanescu sa luat de cine nu trebuia in primul rand asta pt ca a inceput sa se certe pe femeile din firma ,si apoi a fost prins in obsaid cu mina in buzunarul firmei
  • un"observator" un"observator"
    poate ar fi bine sa se spuna aici de ce-au plecat Ionela Glavan si Dan StefanescuPoate sunt altii ramasi cu-aceleasi probleme.
  • malicia malicia
    alt subiect de discutie nu mai aveti
  • ramona ramona
    halal oameni in firma asta
  • manea manea
    cred ca aici nimeni nu va face nimic este ca o caracatita si daca nu se taie capul caracatitei se va alege praful nu stiu cit timp le va lua dar poate tot noi colaboratorii vom instita straini de ce se intampla la voi in firma de toate furturile si etc
  • partener partener
    Si apropo: Restul de care pomenesti mai sus, daca nu ar fi tu ca societate nu ai exista si invers binenteles.
    Se pare ca zicala ''clientul nostru, stapanul nostru'' nu are nicio semnificatie pt voi.
  • partener partener
    Pt io: un raspuns inteligent .Daca noi incetam colaborarea, voi din ce va ma luati salariile.Care sunt respectivii care trebuie trasi la raspundere pentru problemele semnalate?
    Sau ati uitat cum ne-ati trimis sa ne rezolvam problemele de la Ana la Caiafa.
  • obama obama
    O multinationala de nimic din cauza unor directori de nimic. Asta inseamna, in traducere libera, ceea ce sunteti. Daca jumatate din comentarii sunt adevarate, atunci aveti o problema. Eu cred ca 90% din ele se invart in jurul unor adevaruri iar restul de 10% sunt incercarile voastre, timide, de a spune ca cei 90% mint. Noi cei care avem ani de presa in spate, cam stim ce a facut fiecare dintre voi, bafta
  • io io
    In loc sa va spuneti off-urile despre ce probleme aveti in relatia cu Rautakirja va luati de viata personala a angajatiilor. De ce conteaza cu cine este Dan Vasile sau ca Cezar sau ca Mihaela este fina lui sau ca Viorel are Vila ? Credeti ca daca ii vorbiti de rau se va petrece o minune ? Nu, va spun eu.
    Vasile nu a tinut cont ca Mihaela e fina si daca gresea cu ceva suporta conseciintele la fel ca si ceilalti angajati.Pe Ioneasca nu o va schimba nimeni, asa a fost, este si asa va ramane . O sa tipe tot timpul ,o sa intereseze lucrurile care nu sunt foarte importante precum udatul florilor, cestile de cafea, praful, aranjarea scaunelor in birou, orice altceva decat lucrurile cu adevarat importante ; iar cand ai de facut un raport si ai dead-line la el te trezesti ca vrea sa ii faci nu stiu ce programare la masaj , dr , masa ....lucruri importante pentru ea iar daca nu termini in timp tot ea incepe si tipa; ca sa nu zic ca te urmareste peste tot , in cazul in care reusesti sa te ridici de pe scaun , si multe altele ).
    In legatura cu asocierea dintre Marian Mocanu, Adrian Nastase si Gina Ionescu la Adrimar este adevarata dar nu puteti demonstra deoarece pe contract figureaza doar Adrian Nastase deci nu va mai obositi sa discutati acest subiect.
    De la Ioneasca , Adrimar, Loredana ati ajuns la Onciu , directorul de IT, la Viorel si la vila lui , cine a facut aceste afirmatii habar nu are ce vorbeste... aveti dovezi ca vila e facuta din banii de la rautakirja sau ca deconturile nu au fost aprobate corect ? Nu, iti spun eu ca nu. Ce va intereseaza pe voi este ce fac angajatii cu viata lor personala ? In Hiparion ( spun Hiparion si nu Rautakirja) intotdeauna barfa a fost pe primul loc si nu job-ul ,spun asta pentru ca se ajungea la munca si intai se barfea si apoi se apuca lumea de "treaba". Cine a lucrat sau lucreaza acolo stie foarte bine despre ce vorbesc.

    @ Dan Stefanescu, Ionela Glavan stiti foarte bine de ce ati plecat din firma , asa ca lasati barfele si faceti ceva constructiv.
    @ pentru restul: daca aveti probleme in relatia cu Rautakirja nu mai stati si vorbiti aici ci mergeti direct la firma si rezolvati problema cu respectivii( incetati colaborarea sau aveti tupeul de a discutata fata in fata cu persoana respectiva, in prezenta lui Vasile).

Trimite un comentariu

sus