Skip to main content

Ioana Lupea şi Mircea Marian, în locul "naşului" Radu Moraru

 

Intervalul lui Radu Moraru va fi umplut, de saptamana viitoare, de Ioana Lupea si de Mircea Marian.

Publicitate

Cei doi jurnalisti de la Evenimentul zilei realizeaza la B1 TV Interviurile 2+1, pozitionate acum inainte de emisiunea lui Robert Turcescu.

Emisiunea prezentata de Ioana Lupea si Mircea Marian va fi difuzata de la ora 21.00 pana la 23.00, pe intervalul ocupat de Radu Moraru pana la plecarea acestuia de la B1. Prima emisiune in aceasta formula va fi difuzata marti.

Radu Moraru a trecut, din aceasta saptamana, la 10TV, post dezvoltat de operatorul de telecomunicatii RCS & RDS. Nasul este manager de proiect al viitorului canal generalist.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ultra ultra
    Popeye si Olive Oil :))) doua ore in prime-time, probabil k va schimba Oancea grila in totalitate, daca vrea sa mai salveze ceva din b1... s-a ales praful si a plecat si Nasul cu oamenii buni de la productie
  • agamita agamita
    corect, dar au doua mari talente. 1. isi pun in valoare interlocutorul prin intrebari clare, iar apoi poti asculta linistit raspunsul persoanei din studiou. 2. maninca politica pe paine, ceea ce niciun alt moderator nu o face. cunosc statuturile partidelor politice, istoria, contextul in care au loc schimbari politice, plus ca fac paralele cu ceea ce se intampla in alte tari, comparatie pe legislatii. la alti moderatori auzi un latrat continuu din care nu ramai cu nimic dupa emisiune. plus ca ei doi aduc oameni noi, de care nici nu am auzit pana acum. la ceilalti deja e plicticos cu aceiasi oaspeti in studio de la care care stii precis ce o sa auzi.
  • corina chiriac corina chiriac
    Hai ca m-ati binedispus cu fosta mea colega de liceu Ioana Lupea. E jenant sa va legati de virsta ei. Saracuta nu a avut norocul meu in viata si nici bani de estetician. Necazul ei e legat de politica. Uite eu arat mai bine decit ea si mai fac si rating. Si nu mai ma dau Tismaneanu pe la televiziuni si nici prin biroul lui Basescu. Din ce imi aduc aminte Ioana era mereu premianta la lucru manual. Poate gasesc cei de la OTV un interval si pentru talentele ei. E uman. Si nu mai fiti rai cu oamenii in virsta. Va rog.
  • Dezdemona Dezdemona
    Saraca Lupea e expirata rau. Are o varsta si nici macar telegenica nu este. Mai bine faceau emisiunea cu Stela si Arsinel. Cel putin aveam parte de umor si nu de pupincurisme politice. Ioana Lupea e de-o varsta cu Delia Budeanu? Macar madam Budeanu e o doamna si arata mai bine ca aceasta politruca cu ten si apucaturi Made in Apaca.
  • Horea Horea
    Nu te mai uita!
    SILA pote provoca multa greata la stomac si insatisfactie in perioadele dedicate ei (satisfactiei) de catre al tau "siluiet".
  • Mihaela Mihaela
    Oare cum au putut sa faca poza asta? Vad un gras iar linga, undeva in spatele lui, o fata firava, care abia se mai vede. Asa e in Romania asta misogina, femeile sint doar o prelungire... Mi se face sila numai cind vad fotografia asta, nici nu imi vine sa ma uit la emisiune, am inteles totul deja.
  • nina iliescu nina iliescu
    Parca imi aduc aminte de numele Lupea. Nu erai matale duduia care trecea saptamanal pe la palat pe vremea cind Ion era presedinte? Ce te mai aprecia Nelu al meu si tu acum ai trecut la PDL. Ioana, te astept la o cafea pe la noi ca pe vremuri sa-i mai birfim putin pe liberali si pe udemeristi. M-am uitat ieri la B1 si am vazut ca la virsta ta inca nu adormi la emisiune. Nelu ar fi foarte fericit sa te revada. Pe curind. Nina
  • kool mogul kool mogul
    In ritmul asta LA BE1 o sa aiba audienta mult mai mica chiar si decat TV PAPRIKA (sa nu mai spun ca Disney e mult mai sus), ceea ce ma bucura enorm sa vad aceasta mizerie de televiziune la pamant. Pai nu v-ati prins mai baieti ca nici macar pedeleii infocati nu mai digera linguseala voastra penibila?
  • mioara mioara
    @tBV
    Lasati fata in pace ca va da domnul Presedinte niste stenograme de nu va vedeti! Ioana, fii barbata. Domnul Presedinte Basescu e mandru de tine. Partidu' te sustine si de asta esti acolo. Sa nu uiti de asta si sa nu cumva sa cazi in pacatul obiectivitatii. Cadre ca tine se gasesc mai greu in Europa. Cind se baga pui la economat?
  • tanti leana tanti leana
    Mai sa fie, mai sa fie! PDL are mari sansa sa castige si din electoratul PSD cu Lupea pe sticla. Toti pensionarii vor vedea lumea prin ochii Ioanei Lupea, ca doar e fata de-a noastra din popor. Bravo doamna Lupea. Pensionarii e cu matale. Numai tu poti sa ne intelegi si sa ne ajuti ca esti ca si noi. Putin machiaj, o peruca si esti ca noua.
  • tBV tBV
    In sfarsit B1 isi da arama pe fata. Ioana Lupea, aceasta Mitzura Arghezi a PDL devine oficial trompeta lui Traian Basescu. Macar de ar fi gasit o persoana mai tanara si nu o duduie rubensiana reciclata. Bobby, trimite-o inainte de a intra pe post la un chirurg estetician si pe la coafor. Ca are mare nevoie saracuta tanti Lupea.
  • oana oana
    Chiar nu inteleg polemica asta de pro si contra unor televiziuni sau realizatori. In tarile cu oameni civilizati (desigur nu e cazul romanilor) nu se arunca cu atata noroi in oameni doar de dragul ca tu esti de stanga ori de dreapta, ce nu e normal in povestea asta. Exista televiziuni de stanga (Realitatea + Antenele, and many moore)cum exista si televiziuni de dreapta (B1Tv). Nu vad care e povestea cu toti "fanii" astia care striga pe aici. Civilizati-va oameni buni si mai uitati-va in oglinda inainte de a da cu parul. Norocul meu e ca locuiesc in Berlin, ca drumul Romaniei e presarat de prea multa ura sociala...
  • gogu Protevistu' gogu Protevistu'
    Ioana Lupea, aceasta nelutza udrea a redactiilor prin care a trecut ,este o admiratoare infocata a lui Traian Basescu. Cand vorbeste de Traian tremura de emotie. Minte si manipuleaza fara pic de bun simt sau de rusine.
    Relatiile de slugarnicie cu PDL o recomanda cu brio pentru B1TV.
  • eu eu
    Din pacate, Radu Moraru merge la 10 TV cu o imaginea foarte sifonata.
    Toata lumea il stie drept "pupatorul" lui Basescu. Asta va atrage si noua televiziune in aceeasi oala.
    Dar, poate chiar asta se doreste si s-a vrut un semnal clar inca de la inceput.
  • mirela mirela
    Citind comentariile de mai sus observ apreciei pro sau contra celor 2 ziaristi, acum moderatori tv. Daca ''Nasul'' nu se afla nici macar in Top 10 talk-show tv, ramane de vazut daca cei 2 vor reusi sa egaleze ''performanta'' Nasului. Daca e sa ne uitam dupa audiente, nici macar fanii PDL nu se uita la toate linguselile de acolo. In televiziune, audientele vorbesc. Daca Gadea sau Oana Stancu sunt ziaristi ''mercenari''- cum zicea cineva mai sus- ei fac audienta pe acel segment orar. Simplu: telespectatorii decid asta. De ce ''Nasul'' nu a reusit sa aiba audiente rezonabile? Cred eu ca raspunsul e simplu: B1TV e un post care nu are credibilitate.

Trimite un comentariu

sus