Skip to main content

Bobby Păunescu, despre plecarea lui Radu Moraru: "Nu am putut să nu fiu de acord cu el"

 

Venirea lui Sorin Oancea la B1 TV este o chestiune de zile. Întrebat de noul management al B1 TV, Bobby Păunescu nu dă nume. "În câteva zile, va fi oficial", spune el într-un interviu acordat paginademedia.ro. "Oricum îl bănuieşte toată lumea", continuă el.

Publicitate

Bobby Păunescu confirmă despărţirea profesională de Radu Moraru, care se va petrece până la sfârşitul anului:  Între prieteni, deciziile se iau altfel. Având în vedere proiectul lui de acolo şi modul în care mi l-a prezentat, nu am putut să nu fiu de acord cu el. Proprietarul B1 confirmă şi venirea la şefia ştirilor a Aurei Ţiţirigă.

Acţionariatul B1 TV va fi schimbat, spune Bobby Păunescu, fără a da detalii. Din informaţiile paginademedia.ro, Sorin Oancea va intra în acţionariat.

Interviul, în continuare:

Petrişor Obae: Când va fi ultima emisiune Naşul la B1 TV?

Nu am stabilit încă, va fi în funcţie de programul lui de la RCS & RDS.

Singurul lucru important este că el are un proiect nou şi interesant, eu am un proiect pe film cel puţin la fel de interesent, iar B1 are un proiect de dezvoltare la fel de interesant.
Având în vedere proiectul lui de acolo şi modul în care mi l-a prezentat, nu am putut să nu fiu de acord cu el.

Între prieteni, deciziile se iau altfel. El are un challenge foarte interesant acolo. Aşa cum el a înţeles că eu mă duc să fac acest film, important pentru mine, la fel am reacţionat şi eu când mi-a spus că pleacă.Dovadă că am ramas prieteni este faptul că, de Sărbători, ne vom întâlni şi vom petrece o zi împreună.

În ce stadiu se află proiectul B1?

A început să se lucreze de două săptămâni şi în perioada imediat următoare va începe şi comnunicarea. Ce pot să spun este că e vorba de oameni foarte importanţi din industria de televiziune din România, care au şi dezvoltat.

RCS a încercat să cumpere B1 înainte de a-l lua pe Radu Moraru?

Nu am discutat cu RCS pe această temă. De fapt, nu am discutat pe nicio temă în ultimii ani.

Nu te supără că va lua oameni din B1?

Nu cred că va fura oameni din B1. Suntem într-un moment în care unii pleacă, alţii vin.

Apropo de oameni care vin, care este stadiul relaţiei cu Sorin Oancea?

În foarte scurt timp, vom lămuri şi această problemă, în mod tranşant. Ne-am dori foarte tare să vină.

Ce se va întâmpla Vox News, unde eşti partener cu Radu Moraru?

Încă nu am discutat, probabil că o vom face în zilele urmatoare.

Ce puneţi în locul Naşului?

Având în vedere că toată grila se schimbă după sărbători, Naşul merge mai departe până atunci. În perioada sărbătorilor, oricum este program de vacanţă.

În ce direcţie va fi relansat B1?

Ce este foarte important de menţionat aici. Toată această schimbare din B1 are la bază faptul că eu am ieşit din orice parte operaţională. Un management puternic, cu oameni buni şi experimentaţi, vine să ducă mai departe proiectul B1.

Generalist sau de ştiri?

B1 îşi va consolida segmentul acesta de infoteinment. Dar întreaga decizie va sta în mâna noului management. Ei au decizia absolută.

Cine este noul management?

În câteva zile, va fi oficial. Oricum îl bănuieşte toată lumea.

Se va schimba şi acţionariatul la B1 TV?

Da, se va schimba, dar nu pot da mai multe detalii.

Cu Robert Turcescu ce se întâmplă?

Robert Turcescu este cu siguranţă un realizator pe care orice post şi l-ar dori, iar relansarea postului, cu siguranţă, se va face avându-l pe Robert ca unul dintre pilonii principali.

Va fi principalul vector de imagine, în locul Naşului?

Eu nu sunt de acord cu formula "în locul lui". Fiecare are o personalitate diferită, nu este vorba de a înlocui pe cineva cu altcineva. Se va construi cu el şi împreună cu el.

Cum se va integra redacţia de ştiri care acum este lipită de Evenimentul zilei?

Redacţia de ştiri TV de la Evenimentul zilei va fi subordonată echipei de la B1. Directorul de ştiri de la B1 TV, Aura Ţiţirigă va coordon tot ce înseamnă departament ştiri TV.

Sursa foto: Money Express

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danut danut
    Dar ce ai pirdut mai Bobi de l-ai dat afara pe nasul al mare?Dupa mine,e cam tarziu prietene,foarte tarziu...
  • olteanul olteanul
    In maxim un a de zile B1Tv cu Oancea manager si Titirga director de stiri va fi peste Antene,peste Realitatea tv.Bobyy Paunscu a facut o miscare inteligenta
  • Piramidon Piramidon
    Radu Moraru a fost tot timpul un cameleon ! Dupa ce doi ani a lucrat la ProTv unde datorita slabului rating a fot obligat sa plece(perioada in care cinta in struna taranistilor)in urmatorii 3 ani il gasim la Antena lui Voiculescu laudindu-l pe din greu pe ...Adrian Nastase,pt. ca in cele din urma sa aterizeze la B1 ,unde unul din inamicii publici nr.1 ai Nasului era - ati ghicit ! - Adrian Nastase,laudatul de pina mai ieri al aceluisi "Nas "
  • Jack Jack
    Tot ce a facut Bobby e o balaceala in mediocritate. Nasul nu va face nimic la RCS, iar B1 va fi o vaca de muls, o vreme, pt nou veniti. Prea multa blogareala pt nimic.
  • forlan forlan
    de trei ori bravo bobby.sti ce vrei.felicitari!
    !
  • antonia antonia
    Despre ce toxicitate vorbesti, "profesore"? Despre toxicitatea aia care ii face spume la gura lui Badea?
  • profesor profesor
    Sper sa nu imprime directorul Oancea atmosfera toxica dde la Antena 3.
  • bogdan s bogdan s
    niste tristi, astia de la b1.
    Au facut un post care acum nu mai merge
    Il pupa pe base de dimineata pana seara
  • corcodel corcodel
    Eu inteleg cam asa: La B1 TV se uita...securisti, procurori, basinistisi...si cam atit. Murau ala sau cum il cheama e facut audienta cam cati spectatori are filmul "Efectul Razelor Gama asupra Craitelor". Ce o tot ardem in Pilaf, aiurea? Ce punctaj vrei sa ai in grila audientelor? Asa ca l-au dat afara, si au spus asta elegant. Eh, muraru ala o sa faca la erdees ce-a facut si la B1 TV, adica o gaura-n apa.

Trimite un comentariu

sus