Skip to main content

VIDEO. Simona Gherghe, în lacrimi la "Acces Direct". Prezentoarea, reacţie şi pe Facebook

 

Captura Antena 1
Captura Antena 1

Publicitate

UPDATE: Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Simona Gherghe reacţionează după scandalul iscat în jurul ”cazului Ioana Tufaru”:

”De două zile, mă simt ca în faţa unui pluton de execuţie. Ca şi cum cel mai mare Rău al României eu l-am făcut. N-am să intru niciodată în jocul atacurilor pe Facebook. Nu-mi stă în fire să mă cert şi nici nu mai am energie, după zilele astea... Nu mi-a picat bine deloc acel material, am spus încă de atunci. Dar cei care voiau război n-au mai stat să asculte... Era prea mare dorinţa de a scuipa... Iar ceilalţi, mimetic, au făcut la fel, cei mai mulţi fără ca măcar să ştie ce s-a întâmplat. Mă rog pentru toţi! Să le fie bine, să nu fie niciodată în situaţia mea, de a fi puşi la zid şi "scuipaţi"... Dumnezeu le ştie mai bine şi o să ne liniştească pe toţi. Le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că eu nu sunt aşa cum au vrut unii sa mă plăsmuiască.”

LACRIMI DUPĂ JEG. Spectacol dramatic ieri la ”Acces Direct”:  emisiunea a avut-o invitată tot pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Ea a venit în platoul Antenei 1 după ce în urmă cu o zi a fost subiectul unui material în care a fost umilită, fiind acuzată că are o igienă precară.

De data aceasta lucrurile au stat altfel. Chiar la intrarea invitaţilor în platou, Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi:

”Înainte să încep să vorbim despre transformarea Ioanei şi despre ce au însemnat aceste ultime luni din viaţa ei, eu aş vrea să spun un singur lucru...”, a apucat să zică vedeta Antenei 1, după care a făcut o pauză lungă, în care şi-a şters câteva lacrimi.

Dan Capatos, care, aseară, în propria emisiune a discutat tot despre ceara din urechile Ioanei Tufaru, a încercat să glumească, precizând că tocmai a fost sunat pe telefonul mobil de Mihai Mitoşeru. Imediat, Simona Gherghe a revenit:

”Voiam să spun, Ioana, că nu am vrut o clipă ca, de fiecare dată când ai fost în acest platou, să te simţi umilită, batjocorită, să crezi, poate, că cineva vrea să râdă de tine, nu a fost intenţia mea sau a colegilor mei, mie nu îmi stă în fire să râd de oameni”, a adăugat prezentatoarea, care între timp şi-a mai revenit.

Reacţia Simonei vine după ce ieri, în emisiunea ”Acces Direct” au fost prezentate imagini şocante, în care Ioana Tufaru este apostrofată în dese rânduri, reproşându-i-se o igienă precară. Mai mult decât atât, în acelaşi material, reporterul Horaţiu Tudor arată detalii ale unor beţe igienice pe care fiica Andei Călugăreanu le foloseşte pentru a-şi curăţa urechile, dar şi imagini cu degetele murdare ale tinerei.

Şocat de priveliştea de la televizor, actorul Mihai Bendeac i-a transmis după emisiune Simonei Gherghe un mesaj public pe Facebook:

"Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?... Cu drag, Mihai."

În cadrul emisiunii de azi, Simona Gherghe a prezentat şi un certificat medical, potrivit căruia Ioana Tufaru nu suferă de nicio afecţiune psihică şi nu este în evidenţa uniciunei instituţii medicale de profil.

Emisiunea ”Acces Direct” în varianta integrală. Episodul dedicat Ioanei Tufar începe la minutul 20.

CITESTE SI:

Se poate mai jos? Jeg pe TV, la propriu, la Acces Direct. Ceara Ioanei Tufaru, in prim-plan

ASOCIERE. Ce clienţi de publicitate au girat mizeria din urechea Ioanei Tufaru la Acces Direct. Audienţe record.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Mircea
    Simona Gherghe, stiu ca citesti aceste randuri. Deschide ochii si priveste-te in oglinda, apoi in adancul sufletului si vei realiza ca ai ajuns rau de tot. De la "Genialii", de la Stiri, ai coborat drastic pe scara moralitatii pana la Acces Direct. Ai urcat, in schimb, pe culmile unei glorii mizerabile si ale unor audiente-record. Esti "vedeta", ai uitat sa-ti mai tii blogul unde chiar scriai lucruri interesante, esti cel mai bun exemplu de prostitutie profesionala din cate exista. Te-ai descalificat definitv si irevocabil. Pacat de chipul tau angelic si de munca ta de pana la Acces Direct. Imi este rusine ca esti colega cu mine in mass-media! De fapt, nu vei mai fi din clipa in care Trustul te va arunca asa cum a facut-o si cu altii. Realizezi asta, de asta ai plans azi, dar iti meriti soarta!
  • GELY GELY
    Simona Gheorghe a dat apă la șoareci, jenată de imaginile de ieri cu jegul Ioanei Tufar. După care au continuat să dea imagini cu Ioana Tufar spălându-și acel jeg. E clar, a dres-o!
  • mirela mirela
    ""jurnalista'' Simona Gherghe a motivat astazi ca imaginile de ieri au fost difuzate nu pentru a o umili pe Ioana Tufaru, ci pentru ca ''se intampla si trebuie prezentat''. Cu alte cuvinte, ''jurnalista'' sustine ca jegul tinerei trebuie aratat lumii. Orice actiune ''jurnalistica'' are un scop. Care este scopul prezentarii la tv a jegului din casa Ioanei Tufaru? Audienta si implicit consecinta: umilirea publica a Ioanei. Oamenii se uita siderati ca sa vada pana unde ajunge nesimtirea acestei fete, nu pentru ca sunt fascinati de personajul Ioana Tufaru. Da, si mizeriile aduc audienta. Asa cum si chilotii Magdei Ciumac care dansa pe masa la Otv au adus candva audienta...Cat a tinut...pana cand oamenii s-au scarbit. Asadar, lacrimile moderatoarei sunt asa...ca sa ''spele'' cumva jegul. Isi jigneste propriul public daca spera ca cineva a crezut in aceste lacrimi.
  • Radu09 Radu09
    de obicei SIMONA era machiata azi nu mai era machiata , chiar si Kapatos a intrebat o ... deci teatru ieftin
  • ion ion
    Ce se mai prefac uni. Trebuie dusi lateatrul national chiar merita °_× :DD
  • ioan ioan
    "Jurnalista" Simona Gherghe culege ce a semanat.... adica mizerie. Daca tot deschide paginademedia de "x" ori pe zi, sper sa citeasca comentariile noastre.
  • kata adyy kata adyy
    tot la fel ca si mihai bendeac mia fost atrasa privirea de ultimile editii din emisiunea acces direct si sincer nu credeam ca o prezentatoare de talia simonei gherghe sa umileasca o persoana in halul acele pe care la facut cu ioana trufaru.sincer mia fost foarte draga simona(in sensul de om,caracter),ar sincer ma dezamagit total.dak a observat chestiile alea cu ioana(igiena precara) nu trebuia sa faca din acestea oun mare tamtam.nu a castigat nimik decat antipatie in randul telespectatorilor.sincer nu ma asteptam.ar trebui sai ceara scuze publice ioanei si nu rezolva nimik cu lacrimile acelea pe care sa chinuit sa le afiseze in fata tv-ului.sincer imi pare rau pt ce i sa intamplat ioanei.bravo mihai bendeac
  • Synned Synned
    Jeg,Jeg,Jeg...ma bucur ca mi'am scos antenele din memoria televizorului!
  • alice alice
    Simona, daca Ioana Tufaru(nu Tufar!!) nu are un handicap psihic, atunci ce alt handicap are? pt ca ea singura a spus(in emisiunea lui Capatos) ca primeste pensie de handicap 350 roni.
    Daca ieri n-ati vrut sa radeti de Ioana, cum a fost atunci cand ati
    pozat-o si filmat-o dezbracata pe strada? Ia gandeste-te cand te uiti in oglinda sau seara cand pui capul pe perna.
    In locul tau, as avea mai multe pretentii pt cariera mea decat aceasta emisiune penibila si rolul pe care-l joci acolo.
  • Vasi Vasi
    Televiziune de rahat
  • Laurentiu Laurentiu
    Bravo Digi ca a scos Antena 1
  • Petru Petru
    Nu stiu voua, dar mie mi-a rupt sufletul... Not!
  • cristi cristi
    Teatru ieftin . Pozeaza in victima ca sa-si atraga publicul de partea ei ! Ce face Simona in jegul ala de emisiune nu are nicio scuza, si aici nu ma refer doar la Ioana Tufar, ci in general. Dar e ok.. pentru unii naivi vrajelile astea de 2 bani prind.. stau si ma gandesc cat talent pe unele, sa se forteze sa-si smulga 2 lacrimi doar de dragul show-ului .

Trimite un comentariu

sus