Skip to main content

Pro TV înscrie la OSIM un nou nume de emisiune, „Supravieţuitorul”

 
Pro TV înscrie la OSIM un nou nume de emisiune, „Supravieţuitorul”

Pro TV a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci o solicitare pentru a înscrie un nou titlu de emisiune, Supravieţuitorul. Este o solicitare obişnuită făcută de televiziuni atunci când posturile se pregătesc de lansarea unui nou format.

Publicitate

Supravieţuitorul este traducerea numelui unui show internaţional de succes peste Ocean. Este vorba despre reality-show-ul Survivor, difuzat din anul 2000 în SUA, având 31 de sezoane. Cu trei ani înainte, formatul a avut prima difuzare în Suedia, potrivit paginii de Wikipedia a emisiunii.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Pro TV se pregăteşte pentru acest format, dar nu sunt încă stabilite detaliile legate de data difuzării.

FORMATUL. Survivor este o emisiune concurs, în cadrul căreia un grup de oameni este izolat în diverse locuri sălbatice. În fiecare episod este eliminat câte un concurent, până când în final rămâne doar marele câştigător. În variantele din SUA, au fost difuzate câte două sezoane în fiecare an la postul CBS. Producţia a fost filmată în locuri exotice din Africa, Asia, Oceania, America de Nord şi America de Sud.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miris Daniel Miris Daniel
    Vreau sa particip PTR a ma cunoaște mai bine iar dacă Dumnezeu ma va ajuta sa câștig promit sa donez pana la ultimul leuț azilelor de bătrâni si copiilor orfani însă nu știu cum sa ma înscriu... rog sa ma ajute cineva..?? Mulțumesc si bravo PRO TV cel mai tare post din Romania
  • ionut ionut
    Imortant este cum se pot face inscrieri ! Ca un premiu va fi oricum si aventura va fi cu siguranta !
  • Ciprian Ciprian
    Vreau sa particip sant puternic si vreau sa m-a testez
  • papp zoltan papp zoltan
    vreau sa particip
  • Ionela carutasu Ionela carutasu
    Vreau sa particip sunt o luptatoare
  • dennysse dennysse
    O astfel de emisiune în prime Time, o sa rupă ratingurile ! O super idee, un proiect original, care va avea de câștigat mai mult decât premiul câștigătorului. Nu va faceti probleme ca ProTv nu are bani! Gândiți-vă câți bani se fac din reclamele distribuite în orele de vârf ! Hai va pup și poate ne vedem la competiție unii de aici ! O sa fie un show reușit!
  • Sutu Aurora Liliana Sutu Aurora Liliana
    Suna tentant si daca as putea as participa. Doar sa vad abilitatiile mele. Sa vad de ce sunt in stare si as fi ff fericita daca as participa.
  • Lucica Androne Lucica Androne
    Imi doresc sa particip si sa castig o noua experienta
  • cristian cristian
    sunt interesat de acest concurs....cum ne inscriem ?
  • Mike Mike
    Cum se fac înscrierile?
  • costellos costellos
    Jonathan tu nu intelegi ca premiu nu va fi un milion si maxim 120 mii minim 100 de mii de euro
  • RAZVAN RAZVAN
    EU VREAU SA PARTICIP LA ACEST CONCUS IN PRIMUL RAND SAMI DEMONSTREZ MIE CA PERSOANA CA POT SI IN MOD SPECIAL LA TOTI OAMENI CARE SE VOR UITA LA ACEST REALITY
  • bugean ionel bugean ionel
    Cu drag m-aș insrie dar nu stiu cum. A mai fost la un casting la prima tv la un concurs asemănător mam înscris dar acel concurs nu sa mai tinut.Tare mult as dori să partcip astept câteva indicati pt. Inscriere daca se poate.Merci
  • Jonathan Archer Jonathan Archer
    @ F: Anumite economii se pot face prin micsorarea valorii premiului (care nu poate fi mai mic de 125 000 euro cat a fost in Bulgaria) si din costurile cu echipa de productie (care in US are acum 500 de oameni). In rest, pentru cumpararea licentei si pentru inchirierea locului de filmare costurile sunt foarte mari. De mentionat ca vorbim de alte lucruri decat in cazul productiei "Sunt celebru..." care a fost filmata intr-un hub (studio) special amenajat al ITV din Africa de Sud. In Survivor vorbim de inchirierea si amenajarea de la zero a unui loc de filmare in strainatate (jungla sau insula). Productia de anul acesta a Pro Tv "Sunt celebru" a avut mare succes in audienta, nu a costat mai mult de 1-1,5 milioane de dolari si totusi conducerea Pro Tv a declarat ca mai analizeaza producerea unui alt sezon. Despre ce vorbim? Deci e prea costisitor "Sunt celebru" la 1-1,5 milioane de dolari si vrei sa faci Survivor care nu poate fi produs nicaieri in lume cu mai putin de 5 milioane de dolari per sezon? Tot respectul pentru Pro Tv, si eu mi-as dori un Survivor in Romania dar cred ca e o palarie prea mare pentru orice televiziune din Romania, in actualele conditii economice.
  • F F
    @ Jonathan : e clar ca bugetul va fi mare, dar daca formatul s-a putut face in Bulgaria, nu vad de ce Romania nu ar avea banii necesari. banuiesc ca sunt metode sa micsoreze bugetul, fara ca neaparat sa scada calitatea, prin alegerea unor destinatii mai ieftine.

Trimite un comentariu

sus