Skip to main content

Serialul Yaman revine la Kanal D din luna ianuarie

 
Serialul Yaman revine la Kanal D din luna ianuarie

UPDATE. Din săptămâna 23 ianuarie - 30 ianuarie, serialul Yaman se mută în weekend, după ce ia startul emisiunea Bravo, ai stil, difuzată de luni până vineri de la 16.30. Producţia turcească va fi difuzat din 28 ianuarie, sâmbăta şi duminica, de la ora 13.30, la 16.00.

Publicitate

De sâmbătă, 4 februarie, serialul rămâne în weekend, dar îşi schimbă ora de difuzare: de la 8.45, la 11.30.

Postul Kanal D reia difuzarea serialului „Yaman”, de luni, 2 ianuarie si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, tronson pe care până acum era difuzat Bravo, ai stil. Show-ul Bravo, ai stil va ajung la final sâmbătă, 17 decembrie, când va fi desemnată marea câştigătoare.

Reamintim că tot din luna ianuarie serialul Furtună pe Bosfor va fi reluat de Kanal D, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 20.00 (detalii, AICI).

Totodată, serialul Ziua in care mi s-a scris destinul ajunge la final pe 23 decembrie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Mie nu îmi place programul de loc adica ora de difuzare .Va rog din tot sufletu faceți la un fel sa fie de la opt seara până la 10:30 îmi place foarte mult filmul si Nu vreau sa Nu îl mai văd deoarece am asteptat atata timp acest serial Vă multumesc
  • malai alina malai alina
    L ati întrerupt filmul asta de nu mai intelegi nimic din el, dupa 1 an de zile uiti tot, mai dati 10 episoade iar întrerupeți si tot asa, va bateti joc de oameni, o sa rămâneți fără audiență.Nu se trezește nimeni cu noaptea in cap sa se uite la film, trebuia dat seara.
    Bravo ai stil e o mizerie de emisiune.
  • Mariana Mariana
    NU INTERESEAZA PE NIMENIBravo,ai stil, o prostie de emisiune, era mai bine daca lasati Yaman in timpul saptamanii .Pentru serialu ala ma uitam pe postul vostru.FELICITARI a-ti reusit sa va pierdeti telespectatorii.
  • Mariana Mariana
    Bravo ai stil,*** de emisiune (la sfarsit de saptamana era suficient pentru acesta)nu trebuia scos serialul Yaman.
  • Palastea Maria Palastea Maria
    Astia lucreaza cu picioarele nu cu capul,pai simbata si duminica dimineata lumea se uita la film?Asa o fi in Turcia?Putea sa il bage o zi pe saptamina,tot de la 20 daca le judeca bibilica,da vad ca nu prea ii intereseaza parerile noastre,ii doare in cot!
  • CiprianVls CiprianVls
    Il ****** de-l ia naiba.Ba il intrerupe,ba il muta ,ce mai lipseste?Lasatil naibi de luni pana vineri de la ora 20:30.Cine naiba se uita kosm ,ma *** pe el de serial ar fi bine sa nu se uite nimeni la el ca sa bage Yaman odata sa-l vedem si noi.
  • Cot Larisa Cot Larisa
    Nu este frumos ce faceți,mulți dintre noi suntem la servici dimineața,cum e posibil sa va bateți joc de noi in halul asta???am așteptat atâta timp să-l redați și acum nu-l putem vedea.Sa vă fie Rușine ca ne tratați in halul asta și nu țineți cont de noi telespectatorii!
  • ioana ioana
    Nesimti ca de obicei, nu ii intereseaza parerea telespectatorilor!
  • Marius Panduru Marius Panduru
    Vrajeala ne tot aburiti ba îl scoateti ba îi schimbati ora de transmisie schimbati ziua de ce nu îl dati de luni pîna vineri la o alta ora aceptabila 21:00- 22:00
  • Aurora Aurora
    Am inteles, va fi sters!
  • Aurora Aurora
    La ora 8.45 in weekend ne uitam la serial. Ce prostie!
  • ELENA ELENA
    In concluzie de la ce ora v-a fi difuzat Yaman, INCEPAND DE LUNI 23 IANUARIE 2017?
  • Viky Viky
    De la ce ora se va difuza Yaman incepand cu data de 23.01.2017 ?
    Dorim sa il urmarim pana la final fara alte intreruperi . Multumesc
  • Adriana Adriana
    Ce se va intampla cu serialul Yaman incepand cu data de 23.01.2017. Se va intrerupe din nou ?
  • Danny Danny
    In fine, mai aflam si vestea asta, dar si eu zic la fel ca Iuli, nu e o ora buna pentru cei care il vizionau inainte de numeroasele intreruperi. Ar trebui pus la o ora la care sa poata fi vizionat de toti cei care si-au dorit atat de mult (deopotriva tineri si maturi) reluarea lui, poate se va gasi o varianta!

Trimite un comentariu

sus