Skip to main content

Confruntarea culinarelor. MasterChef contra Chefi la Cuţite, sezoane noi de astăzi

 
Confruntarea culinarelor. MasterChef contra Chefi la Cuţite, sezoane noi de astăzi

Pro TV şi Antena 1 îşi lansează de astăzi grilele de „primăvară”. Cele două posturi încep cu cooking-show-urile, MasterChef şi Chefi la Cuţite. Ambele debutează de la ora 20.30.

Publicitate

MasterChef revine la Pro TV după un an de absenţă (emisiunea n-a mai avut sezon nou în toamnă, aşa cum era de obicei). Show-ul culinar al Pro-ului revine cu un juriu nou, dar şi altfel de preselecţii.

Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu sunt noii juraţi ai MasterChef, care vin în locul lui Adi Hădean, Chef Foa şi Patrizia Paglieri (cine sunt noi juraţi MasterChef, AICI).

Şeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, în luna august despre schimbarea juriului MasterChef: „Simţeam că trebuie să împrospătăm ceva în format. Prin noul juriu, ne-am propus să ne asigurăm că avem în show experţii în materie de pe piaţă, autorităţi în domeniu. Este sănătos să mai schimbi din când în când.” (Interviul pe larg, AICI).

REGULI NOI. Schimbare majoră în formatul show-ului. Faza preselecţiilor se modifică total. Dacă până acum concurenţii erau obişnuiţi să îşi prezinte preparatele gata făcute în faţa juraţilor pentru a obţine şorţul şi a se califica în următoarea etapă, de data aceasta lucrurile vor sta diferit.

Noile „preselecţii” se vor face sub forma unui duel, pe echipe. Concret, la înscrierea în show, concurenţii şi-au declarat „categoriile”de produse preferate. Concurenţii vor fi grupaţi pe categorii (carnuri, peşte, paste etc) şi vor găti în faţa juraţilor preparatul la care se pricep cel mai bine.

Chefi la cuţite revine cu sezon nou, produs de Mona Segall

Cooking show-ul Antenei 1 revine cu un nou sezon, pe acelaşi tronson de anul trecut. De notat că, în toamnă, fără un alt show culinar pe interval Chefi la cuţite a fost în mai multe rânduri lider de audienţă, depăşind Pro TV şi Kanal D.

Show-ul ajuns la sezonul al treilea îi are în centru pe aceiaşi chefi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Cei mai constipati Chefi la MasterChef, au schimbat si regulile, se alinta la gustat. Ma uit la chefi la cutite
  • AndreasM AndreasM
    Expert, vorbesti numai prostii. Patrizia facea tot Masterchef-ul din ulimii doi ani, este foarte carismatica , se potrivea rolului si este o bucatareasa priceputa!
  • geo geo
    Patrizia merge, în ultima vreme, pe la Antene ori la Kanal D.
    Nu mai are nicio treabă cu Pro TVul.
    Pentru bani, totuși, nu se poate ști ce ne aduce viitorul...
  • Allex Allex
    Hadean, Foa si Patrizia Paglieri au fost inlocuiti pentru ca sezonul trecut au pierdut anumite episoade pe national si chiar urban in fata Kanal D! Cum la Protv se doreste numai profesionalism, credeau ca vor da lovitura cu acesti "bucatari" insa s -au inselat amarnic! Patrizia ar putea dansa insa in noul show de dans!
  • Mihai Mihai
    Masterchef pierde din cauza juratilor. Cei mai slabi de pana acum, pana si Italianca si cu Chef Foa aveau mai multa carisma. Iar Răzvan Exarhu strica cel mai mult.
  • geo geo
    Am urmărit în ”reprize” Master Chef-ul...n-au nici un pic de carismă bucătarii.
    Care or fi. Chiar și cei de la showul cu dulciuri erau mai drăguți. Nu poți rezista mai mult de un sfert de oră la noul Master Chef.
  • Expertul, Expertul,
    Nu cred ca se pune problema castigatorului! chefi la cutite va fi lider lunea si martea, in duelul cu Masterchef. ProTV a facut mai multe greseli: - Bake off si Survivor au fost doua formate nepotrivite pentru Romania, cu audiente mult sub media ProTV in Prime Time., iar telespectatorii ProTV obisnuiti cu cooking show lunea si martea, au mutat pe chefi la cutite si e aproape imposibil sa ii faci sa mai revina. - Dupa ce timp de doua sezoane ai obisnuit telespectatorii cu noul juriu si audientele au fost bune, sa te apuci sa schimbi toti juratii si sa macelaresti auditiile Masterchef, mi se pare o mare prostie. Patrizia trebuia inlocuita, dar Adrian Hadean si Chef Foa ar fi trebuit mentinuti.
  • Iuli Iuli
    START SEZON PE FACEBOOK LIVE.
    Chefi la cutite - Peste 28.000 de vizualizari si peste 1,200 like's
    MasterChef - Peste 4.000 de vizualizari si 151 like's

    Ambele pagini au sub 260.000 de aprecieri.
    Chefii = +253.630
    MasterChef = +229.370
  • s0rin s0rin
    Cei deștepți vor fi în stradă la ora aia căci le pasă de viitor nu de mămăligă a la crem.
  • G-son G-son
    Și ei cred ca Chefi la Cuțite va fi mai sus decât Masterchef...
  • Allex Allex
    Cum vi se par juratii Masterchef?
  • andrei-constantin andrei-constantin
    sultanele de la kanal d vor bate pe national :)))))
  • ALX ALX
    Masterchef arata mult mai fain ! Asta va fi cel mai bun sezon din toate de pana acum !
  • Iuli Iuli
    Eu zic ca Pro primeste bataie de la Antena.

    Chefi la cutite a avut audiente mai mari in toamna decat orice alt sezon MasterChef
  • dan dan
    cel mai tare chefi la cutite ,,

Trimite un comentariu

sus