Skip to main content

Netflix a dat startul filmărilor pentru sezonul doi din Wednesday. Românul Victor Dorobanţu, care îl interpretează pe Thing, va fi şi în noul sezon

 
Netflix a dat startul filmărilor pentru sezonul doi din Wednesday. Românul Victor Dorobanţu, care îl interpretează pe Thing, va fi şi în noul sezon

Platforma de streaming Netflix anunţă că începe filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului Wednesday, cu Jenna Ortega în rol principal, dar în a cărui distribuţie se află şi românul Victor Dorobanţu. Dacă primul sezon a fost filmat în România, Netflix anunţă oficial că acest sezon va fi filmat în Irlanda

Publicitate

Producţia, care este cea mai populară serie Netflix în limba engleză, cu peste 250 de milioane de vizualizări în primul sezon, îl va avea scenarist şi producător executiv pe excentricul Tim Burton. 

Îndrăgitul Thing, interpretat de Victor Dorobanţu, este vedetă şi în promoul video care anunţă începutul filmărilor. El este cel care împarte noile scenarii actorilor principali ai producţiei. Clipul se încheie cu scenariul adus de Thing personajului Principal, Wednesday.

În plus, Thing este în centrul atenţiei pe noul canal TikTok al Netflix, alias „Thing Tok”, dedicat poveştilor despre Wednesday din perspectiva unică a lui Thing.

Netflix anunţă că în noul sezon al serialului care a fost un succes vor reveni actorii Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez şi Luyanda Unati Lewis-Nyawo.

Dar vor apărea şi nume noi. Printre actorii principali se numără Steve Buscemi (The Big Lebowski, Boardwalk Empire), Billie Piper (Scoop, I Hate Suzie), Evie Templeton (Return to Silent Hill, Lord of Misrule), Owen Painter (Tiny Beautiful Things, The Handmaid’s Tale) şi Noah Taylor (Law & Order: Organized Crime, Park Avenue).

Noi actori secundari vor fi Christopher Lloyd (Addams Family, Back to the Future), care a fost în trecut Uncle Fester în filmul Familia Adams, varianta din anii 90. Acestuia i se mai adaugă şi Joanna Lumley (Fool Me Once, Absolutely Fabulous), Thandiwe Newton (Westworld, Crash), Frances O’Connor (The Missing, The Twelve), Haley Joel Osment (The Kominsky Method, Somebody I Used to Know), Heather Matarazzo (The Princess Diaries, Scream) şi Joonas Suotamo.

Amintim că în primul sezon al serialului, în distribuţia Wednesday a fost şi românul George Burcea în rolul valetului Lurch. Burcea a anunţat însă că a decis să nu mai apară în noul sezon invocând motive persoanle şi manageriale.  

Al Gough and Miles Millar, scenarişti şi showrunners au declarat:

„Suntem încântaţi că întreaga familie Addams se va înscrie la Nevermore Academy în acest sezon, alături de o distribuţie de vis alcătuită din staruri şi chipuri noi.”

Wednesday este cea mai populară serie Netflix în limba engleză, cu peste 252.10 milioane de vizualizări în sezonul 1. Serialul a petrecut peste 20 de săptămâni în Top 10 Global şi a ajuns în Top 10 Cele mai urmărite seriale în 93 de ţări.

Distribuţie: Jenna Ortega, Steve Buscemi, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Victor Dorobantu, Moosa Mostafa, Isaac Ordonez, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Billie Piper, Georgie Farmer, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor cu Luis Guzmán şi Catherine Zeta-Jones; alături de Joanna Lumley, Thandiwe Newton, Jamie McShane, Frances O’Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Joonas Suotamo cu Fred Armisen, Christopher Lloyd şi mulţi alţii.

FOTO. Prima imagine de la filmările noului sezon

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus