Skip to main content

Goana după Mihaela Rădulescu lasă presa fără carnet

 

mihaela-radulescuMihaela Rădulescu şi Elan s-au despărţit ţinându-se de mână. Asta a pus presa în prim-plan, lăsând în spate ceva mult mai grav. După divorţ, Elan a rămas fără permis de conducere, încercând să scape de paparazzi. La fel şi şoferul ziariştilor de la Libertatea, care îl urmăreau îndeaproape. A scris Evenimentul zilei despre incident.

Publicitate

Acum zece ani, o lume întreagă era înlăcrimată: Prinţesa Diana murea într-un accident, după o cursă nebună cu ziariştii insistenţi pe urmele ei. În cazul Diana, era vorba despre goana după senzaţional. Incidentul a declanşat o adevărata dezbatere despre paparazzi.

În cazul Mihaela Rădulescu, e vorba doar despre o disperare nebună şi de aroganţa ziaristului care crede că poate încălca orice regulă pentru a vinde un ziar în plus. Argumentul şoferului de la Libertatea spune tot: a declarat poliţiştilor, scrie EVZ, că a fost nevoit să încalce şi el regulile atâta vreme cât a primit misiunea de a-i urmări pe cei doi cu orice preţ

Pentru încălcarea normelor de bun-simţ nu există pedepse în bani. Prostul-gust nu se amendează. Regulile de bun-simţ, terfelite sistematic în paginile tabloidelor de la noi, fără să fie în vreun fel penalizate, i-au făcut pe ziarişti să creadă că pot trece şi peste legile scrise. Că sunt mai presus de orice.

Dacă nici măcar legile nu contează pentru paparazzi de Dâmboviţa, cum îşi privesc oare aceşti "ziarişti" publicul? Cât de responsabili pot fi faţă de public, dacă în trafic s-au aruncat, iresponsabili, într-o depăşire neregulamentară?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • altcineva altcineva
    Judecati de valoare despre un subiect de 2 lei. Dupa cum bine stii amice... singura regula care se aplica in lume este ca nu exista nici o regula.
  • yoyo yoyo
    Vezi, asta a fost intotdeauna marele tau defect! Ai cantarit drept si ai dat sentinte strambe. ce legatura are bunul simt cu o poveste in care ziaristul a mers dupa subiect chiar si pe rosu? Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca cel care a trecut primul a fost Elan, ziaristul doar s-a tinut dupa el. Fenomenul paparazzi e prezent in toata lumea, a existat si inainte si dupa povestea cu Lady D. Obisnuieste-te cu ideea asta...
  • c|neva c|neva
    Jurnalistii isi cam bat joc de interveviati in ultima vreme. Se cred si se comporta superior in cazul oamenilor simpli si provoaca in cazul oamenilor publici pentru ca ei cred ca asa vor face o stire buna. O stire buna nu inseamna neaparat o audienta mare. Ziaristii in ziua de astazi alearga nu dupa calitate ci dupa audienta si suma castigata pe spatele acesteia.

Trimite un comentariu

sus