Skip to main content

EXCLUSIV. Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune. Cu emisiune de seară. Unde? Imagini cu Mădălin de acum 20 de ani

 
EXCLUSIV. Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune. Cu emisiune de seară. Unde? Imagini cu Mădălin de acum 20 de ani

UPDATE. Metropola TV confirmă informaţiile Paginademedia.ro. Emisiunea lui Mădălin Ionescu începe luni, 22 februarie, de la ora 22:00.

Publicitate

Numele emisiunii este Mădălin Ionescu Show şi va fi programată de luni până joi, de la 22:00 până la miezul nopţii.

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Revenire în televiziune. Mădălin Ionescu se întoarce în pe micile ecrane, după câţiva ani de pauză.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cel care în trecut a prezentat Acces Direct (înainte de Simona Gherghe) la Antena 1 şi WowBiz (la Kanal D), urmează să prezinte o emisiune la Metropola TV, postul deţinut de Consiliul Local Voluntari, condus de Florentin Pandele.

Mădălin Ionescu a bătut palma, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cu Metropola şi ar urma să intre cu o emisiune de seară.

Revenirea lui Mădălin Ionescu vine în contextul în care la Metropola TV lucrează Claudiu Perusco, fost producător general la Antena 1, cel care l-a adus pe realizatorul TV de la Naţional TV la postul Intact, în urmă cu mulţi ani.

Contactat de Paginademedia.ro, Mădălin Ionescu nu a comentat informaţia.

În ultimii ani, Mădălin Ionescu a realizat o serie de interviuri online şi s-a ocupat, ca producător, de conţinut pentru diverşi clienţi online.

Mădălin Ionescu a fost ultima dată în televiziune la Kanal D, unde a realizat emisiunea WowBiz până în urmă cu patru ani. Era prezentatorul WowBiz din octombrie 2012, alături de Andreea Mantea.

Anterior, el prezentase, tot la Kanal D, emisiunea Drept la ţintă, la bătaie cu Acces Direct. Înainte de Kanal D, Mădălin Ionescu a realizat Acces Direct, la Antena 1, până în 2010, când a fost înlocuit de conducerea postului cu Simona Gherghe (detalii, AICI).

Mădălin Ionescu s-a remarcat înainte de Antena 1 la Naţional TV, unde prezenta talk-showul de seară Miezul Problemei.

A început la Realitatea lui Prigoană. Primele imagini cu Mădălin Ionescu la ştiri

Mădălin Ionescu a intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani, când Silviu Prigoană lansa postul de ştiri Realitatea TV. Silviu Prigoană a povestit momentul în urmă cu zece ani, la Interviurile Paginademedia:

„A mai venit Mădălin Ionescu, era profesor de istorie. A spus aş vrea să prezint ştirile la dumneavoastră. A încercat el de vreo două ori să prezinte ştirile (la fel şi Gâdea, a încercat să prezinte ştirile, dar vorbea ca o mitralieră de pe prompter). N-a ţinut cu ştirile şi i-am zis: măi tu trebuie să faci, totuşi, un talk-show social”, a spus Prigoană la Interviurile Paginademedia.

Silviu Prigoană a continuat:

„Am reuşit cu domnul Mădălin Ionescu, am făcut la început o emisiune istorică, după care mi-am dat seama că nu merge, şi am făcut o emisiune despre chestii oculte, ascunse, pentru că el avea talent în chestii de-astea. Am numit-o Adevărul din spatele adevărului, care se ocupa în general de masonerie şi tot felul de lucruri mai puţin cunoscute de public, care atrăgeau şi făceau rating.

Un scurt fragment chiar de la începuturile Realitatea TV, când Mădălin Ionescu prezenta ştiri:

Citeşte şi: VIDEO: Prigoană despre începuturile Realităţii: Gâdea a venit la mine cu o casetă de istoria religiei. Mădălin Ionescu, profesor de istorie, vroia să prezinte ştirile.

Citeşte şi: Povestea Realitatea TV, spusă de fondatorul Silviu Prigoană. Imagini de arhivă, cu Gâdea, Badea, Mădălin Ionescu şi alţii


Citeşte şi: Mădălin Ionescu se desparte de WowBiz: „am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum”


Citeşte şi: Prezentator nou la WowBiz după plecarea lui Mădălin Ionescu


Citeşte şi: Mădălin Ionescu, schimbat de la Acces Direct cu Simona Gherghe


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    ce va agitati atît !?! e un personaj șters , fără valoare
  • Gelicar Gelicar
    Geo , e comercial

    Unde ? Cine ? Cand ? Ca Antenuta ? Aseara locul 2 ?
  • andipanda andipanda
    Alta nulitate la alta nulitate de post.Vrem 24/7 cu Albinutza.
  • A. A.
    @geo, oh, da! M-am uitat pe Instagramul lui mai demult si in ziua aia avea numai story-uri in care incuraja lumea sa nu poarte masca, ca nu exista Covid, ca e o inventie a guvernului mondial care urmareste sa ne omoare din umbra etc. etc.
  • geo geo
    Să sperăm că, în cadrul emisiunilor, Mădălin Ionescu nu va propaga teorii negaționiste Covid...
  • B.A.M B.A.M
    Ar fi putut să se întoarcă la Kanal D, la Wowbiz! Dar și cei de la Kanal D nu știu să profite de ocazii, mai ales că Capatos "a fost ucis" de Antena 1...
  • Mos Dan Mos Dan
    Si-a distrus cariera pentru ca a intrat in concediu de paternitate, doar pentru bani. S-a schimbat legea din cauza profitorilor ca el. Concediu de paternitate ***
  • Mile Mile
    Geo , e comercial
  • Geo Geo
    o valoare si asta.....

Trimite un comentariu

sus