Skip to main content

Revista presei media - 14 noiembrie

 

După plecarea de la Pro TV, vedeta de televiziune Teo Trandafir a pierdut treptat din strălucirea dată de maşinăria TV a lui Adrian Sârbu, scrie Adevărul. Emisiunea realizată de aceasta la Prima TV, Teo Live, după un periplu ratat la Romantica TV, nu a avut succesul aşteptat de managerii postului.

Teo a pierdut pariul cu audienţa

Divizia Reviste şi Internaţional a grupului Adevărul Holding pregăteşte în următoarele luni trei-patru publicaţii noi, pe segmentul mass-market, în contextul unui viitor incert al pieţei locale de publicitate, notează Business Standard.

Adevarul Holding, atac pe mass-market

Jurnalul naţional citează articolul Buzdugan, farsor în dublu rol, publicat de paginademedia.ro
FARSE - Daniel Buzdugan s-a "zupărat" pe Radio 21

Jurnalista Indira Crasnea, redactor-şef adjunct al agenţiei Mediafax, a fost aleasă preşedinte al Clubului Român de Presă de către Adunarea Generală a organizaţiei, pentru un mandat de doi ani, relatează Gândul şi România liberă.
Gândul - Jurnalista Indira Crasnea, aleasă preşedinte al CRP
România liberă - Indira Crasnea a fost aleasă preşedinte al CRP

O ştire în Business Standard o ştire care arată ce înseamnă o afacere de presă. Grupul media italian RCS MediaGroup, editor al Gazzetta dello Sport, a raportat pentru primele nouă luni ale acestui an venituri de 1,97 mld. euro, în scădere faţă de perioada similară din 2007.
RCS MediaGroup, 1,96 mld. euro la nouă luni

Emisiunea ProMotor, difuzată de Pro TV, sărbătoreşte 11 ani de existenţă. Roxana Ciuhulescu vorbeşte într-un interviu acordat Adevărul despre anii de ProMotor.
Roxana Ciuhulescu, de 8 ani „ProMotor-iţă”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus