Skip to main content

Revista presei media – 8 decembrie

 

Grupurile media americane au renunţat la mii de oameni pentru a reduce costurile pe 2009, scrie Adevărul. Companiile media care vor să taie din costurile interne au hotărât să concedieze mii de oameni, să rărească deplasările jurnaliştilor şi abonamentele la diferite publicaţii.

Criza loveşte în angajaţii trusturilor media din SUA

"Vrei să-ţi spun părerea mea despre oamenii de televiziune? Suntem toţi nişte măscărici demni de scârbă, care venim şi ne schimonosim la televizor, tragem nişte filosofii în care nici măcar noi nu credem, plecăm acasă şi avem exact aceleaşi probleme ca şi oamenii obişnuiţi. Dar nu ne place să fim confundaţi cu ei, pentru că noi suntem vedete de televiziune". O spune Teo Trandafir, într-un interviu acordat lui Marius Tucă, în Jurnalul Naţional.

Teo, faţă în faţă cu Marius Tucă

Telecomunicaţiile, retailul şi bunurile de larg consum sunt domeniile-vedetă ale publicităţii stradale în 2008, potrivit jucătorilor de pe piaţa de profil, citaţi de Business Standard. Alături de acestea, imobiliarele şi serviciile bancare şi-au făcut tot mai mult loc pe panourile publicitare.
Băncile şi imobiliarele, tot mai prezente în publicitatea stradală

Dogan Media Internaţional, care operează Kanal D, vrea să se dezvolte şi pe radio, anunţă Business Standard, citând Mediafax. Compania s-a înscris un concurs de licenţe CNA cu un proiect pentru postul Radio D.
Dogan vrea să intre pe piaţa radio

Profil în Adevărul. Parfum de glorie, programul realizat de Dumitru Graur, are invitaţi din cele mai diverse sporturi, de la atleţi, alpinişti şi baschetbalişti şi vorbeşte despre români celebrie, precum Fred Lebow, cel care a iniţiat celebrul maraton de la New York.
Valorile sportului îşi dezvăluie povestea la „Parfum de glorie”

Compania media Tribune, din care face parte şi ziarul Chicago Tribune, a apelat la consilieri financiari specilizaţi în problema falimentului pentru a putea face faţă situaţiei dificile în care se află. Trustul, care a fost cumpărat anul trecut de către investitorul miliardar Samuel Zell, a apelat la una dintre cele mai longevive firme de avocatură, Lazard şi Sidley Austin, scrie HotNews.
Chicago Tribune şi Los Angeles Times, în dificultate

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus