Skip to main content

Revistă gratuită pentru rezidenţii din Băneasa

 

Compania Visseh Design a lansat publicaţia gratuită Băneasa Free Neighborhood Guide, dedicată locuitorilor din zona rezidenţială Băneasa, cu informaţii utilitare legate de zona de nord a Capitalei. Echipa editorială este condusă de Mihaela Stănciucu (fost ziarist la Evenimentul zilei).

Publicitate

Editorii, despre publicaţie:

Revista îşi propune să informeze lunar, prin cele 25.000 de exemplare, cu articole din cele mai importante domenii: health, office, style, deco, utilities. În fiecare număr vor fi şi editoriale şi interviuri cu personalităţi publice din România.

Publicaţia se distribuie direct, la locuinţe, dar şi în câteva puncte publice: Aeroportul Băneasa, hoteluri (Ramada, Crystal Palace, Caro), restaurante (Gondola, Boema), centre comerciale (Victoria Office Center, Floreasca Center), cluburi sportive (Tennis Club Herăstrău, Le Club)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cateva comentarii: la punctul 8 ....initiativa admirabila ..nu vad de ce, idee originala .. nu prea cred. tind sa ii dau dreptate punctului 9. corect la numarul 6 ...maxim 5 numere... dupa aia o sa-i caute aia de la tipografie sa le dea banii. iar punctul 7 ... "istorie" lunga???? nu poate fi vorba de asa ceva....
  • Cunosc foarte bine acest subiect.Va pot spune pe scurt insa,ca cei ce sunt cu adevarat implicati in realizarea acestei reviste sunt niste tzepari iranieini ce nu stiu altceva decat sa se foloseasca de oamenii din jurul lor.Pe scurt tot ce tine de macheta ,imagine,creatie este facut de prietenul meu care nu a vazut nici macar 1 Ron de la ei.Deci aveti grija in ce va bagati.
  • initiativa admirabila, inceput promitator..idee interesanta, originala... succes si spor la treaba
  • intamplator locuiesc in zona,si da,am primit-o in cutia postala.restul locatarilor au aruncat-o din start,am luat-o fiindca ma intereseaza domeniul.layoutul si calitatea hartiei forte buna,continutul cred ca e luat de pe internet si aruncat cu lopata.se vede clar ca e facuta pentru a atrage advertising.maxim 5 numere.
  • senzationala idee, perfecta orientare editoriala, nisa de aur. maxim 4 numere!
  • Asteptam cu interes si Drumul Taberei/Militari Free Neighborhood Guide. Avem si noi mall in zona, ceea ce inseamna ca suntem la fel de stilati ca cei din Baneasa. Apropo, "baneasa" vine de la bani?
    "ban" + easa... asta sa fie criteriul in functie de care se distribuie revista Cartier Select Free Neighborhood Guide?
  • Eu ma simt discriminata :(( Vreau si eu sa citesc "articole din cele mai importante domenii: health, office, style, deco, utilities" si "editoriale şi interviuri cu personalităţi publice din România."
  • hai ca de revista pentru cartier rezidential chiar nu am auzit. interesanta idee, totusi.

Trimite un comentariu

sus