Skip to main content

Jetix se transformă în Disney Channel

 

phineasferbPostul de televiziune pentru copii Jetix România se va rebrandui în Disney Channel, după o decizie anunţată astăzi de compania Walt Disney. Jetix este deţinut în majoritate de către compania Walt Disney.

Publicitate

Disney Channel se adreseazǎ copiilor cu vârste cuprinse între 2-5 ani, respectiv 6-14 ani şi va oferi seriale precum Hannah Montana, desene animate precum Phineas and Ferb (foto) şi filme producţie originală, printre care High School Musical şi Camp Rock. Postul va include şi un Playhouse Disney Block cu mai multe emisiuni distractive pentru preşcolari, bazate pe educaţie, ce includ hituri mondiale ca Mickey Mouse Clubhouse şi Handy Manny.

Jetix România a început să transmită serii importante produse de Disney Channel în august 2008, acestea fiind esenţiale în întărirea poziţiei postului în regiune, spun reprezentanţii companiei.

Despre Disney Channel:
Disney Channel Worldwide deţine un portofoliu de 98 de posturi şi/sau semnale de posturi pentru copii, care permit implicarea întregii familii, disponibile în 167 de ţări şi în 32 de limbi, incluzând mărcile Disney Channel, Disney XD, Toon Disney, Playhouse Disney, Disney Cinemagic, Hungama, GXT, Jetix şi Radio Disney. Prin cablu, satelit şi posturi de televiziune terestre digitale şi un parteneriat strategic cu Disney-ABC-ESPN Television pentru distribuirea de către terţi a programelor pentru copii marca Disney în întreaga lume, programele marca Disney sunt urmărite de sute de milioane de privitori în întreaga lume.

Despre Jetix:

Jetix Europa este deţinut majoritar de către compania Walt Disney. Este una din principalele companii de divertisment pentru copiii din Europa, cu posturi de televiziune locale, distribuire de programe şi operaţiuni privind produsele pentru consumatori în Europa şi Orientul Mijlociu.
Cele 14 posturi de televiziune ale Jetix Europa transmit o combinaţie unică între comedie şi acţiune, pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, în 58 de ţări şi 19 limbi, fiind urmărite în peste 52 de milioane de locuinţe. În plus compania deţine GXT, un post privat din Italia, care se adresează băieţilor adolescenţi.

Jetix Europa face parte din alianţa Jetix pentru divertismentul pentru copii, lansată de Jetix Europa şi Compania Walt Disney în 2004. Disney-ABC-ESPN Television operează distribuirea posturilor Jetix în Europa şi Orientul Mijlociu, precum şi programele sale la platforme TV gratuite.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • DISNEY CHANNEL ÎN JAPONIA SE ÎNCHIDE DEFINITIV LA 1 OCTOBRIE 2021
 • Bagati inapoi canalul Jetix!!! Disney Channel e oribil!! Stiu ca sunt deja 11 ani de cand nu mai exista Jetix, dar era mai frumos Jetix
 • Nu sunt deloc de acord ca Jetix sa devina Disney Channel jetixul a fost un canal super si nu-mi place k a devenit porcaria aia de disney
 • Sa transformat Jetixul in disney channel si in japonia sa transformat odata cu romania dar spuneti-mi si mie in 2013 disneyul in ce se transforma
 • Diabi astept sa apare disney chanel
  pentru noul serial cu hannah montan si multe altela.
  Nu stit se pote la uni sa nu se schimbe jetix
  in disney chanel?
 • poi pe 19 sectembrie 2009 postul de televiziune jetix romania se va transforma in disney chanel
 • este cel mai bun program pentru copii vreau sa stiu cum pot sa ma inscriu si eu vreau sa stiu daca se poate sami dati niste informati
 • Stiti cand apare Disney pe jetix pe 19 septembrie 2009
 • Nu are cum vara asta sa apra disney fiindca da reclama aia cu de 5 ori mai multa distractie si e pt toata vara .Asa ca cel mai probabil este in toamna .stiu isgur asta .Tata lucreaza deja la ulte seriale .El le dubleaza.Asa cum a dublat si Hannah Montana.El are rolul lu' tata lu Miley.Si a vorbit cu cei de la disney si au spus ca pana in septembrie sa fie gata .Iar daca nu apar atunci inseamna ca ori au terminat cu dublajul mai repede(in caul in care apare mai repede)ori nu au terminat(in cazul in care nu termina pana in septembrie).Tata mia zis ca este multa treaba.Bomba este ca am si eu un rol in dublaj o voi interpreta pe Miley iar sora mea ,Andra,pe Lilly .va pupic dulce si va voi mai da si alte informatii in curand.Pa pa!
 • Sunt de acord cu Denny cred ca in max o luna jetix va deveni dinsey channel.. repet intrebarea pe care a pus-o cnv mai sus.. se vor difuza serialele celebre disney; jonas, sonny with a chance si wizards of waverly place?
 • eu cred ca sunt deja dublate desenele si cred ca va aparea de curand in 2 3 saptamani. nu are cum sa zica in curand si sa apara peste 3 luni!!!! Fiti seriosi!!! Oricum debia astept.
 • in 2 saptamani cred ca o sa devina Disney...de obicei cand apare ceva serial nou pe jetix anunta cu 1 saptamana inainte..cred ca peste o saptamana devine Disney...sau 2...
 • cand se transforma jetix in disney channel va rog spuneti-mi
 • chiar a aparut si pe anumite siteuri se spune ca in decembrie anul acesta va fi disney channel. de-abia astept si eu1111111111111

Trimite un comentariu

sus