Skip to main content

Chello Zone redevine proprietar 100% al Romantica TV

 

romantica-21Grupul internaţional Chello Zone va prelua pachetul de 49% de acţiuni deţinut de Realitatea Caţavencu în postul Romantica TV şi va deveni proprietar 100% al postului TV. Sorin Ovidiu Vîntu a declarat pentru paginademedia.ro că, în primă instanţă, grupul pe care îl deţine a propus, fără rezultat, preluarea pachetului de la Chello Zone. Ca urmare, s-a exercitat clauza de exit (Call Option).

Reporter Virtual
a anunţat astăzi că trustul Realitatea-Caţavencu se află în negocieri finale pentru transferul celor 49% dintre acţiunile pe care le deţine la televiziunea Romantica.

Publicitate

Sorin Ovidiu Vîntu, pentru paginademedia.ro:

“Noi am făcut o propunere de a prelua cele 51% pe care Chello Zone le deţinea în Romantica. Ei nu au vândut şi s-a exercitat clauza de Call Option.”

Sorin Ovidiu Vîntu a precizat că schimbul de acţiuni va implica o tranzacţie financiară, dar nu a oferit detalii legate de valoarea acesteia.

La sfârşitul anului trecut, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI, grupul Realitatea – Caţavencu a renunţat la toate producţiile şi investiţiile pe care le făcea pentru postul TV Romantica. Atunci au ieşit din grilă toate emisiunile româneşti şi au rămas doar producţiile străine. Aproximativ 20 de angajaţi ai Romantica au fost redistribuiţi în cadrul grupului Realitatea Caţavencu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu