Skip to main content

Chello Zone redevine proprietar 100% al Romantica TV

 

romantica-21Grupul internaţional Chello Zone va prelua pachetul de 49% de acţiuni deţinut de Realitatea Caţavencu în postul Romantica TV şi va deveni proprietar 100% al postului TV. Sorin Ovidiu Vîntu a declarat pentru paginademedia.ro că, în primă instanţă, grupul pe care îl deţine a propus, fără rezultat, preluarea pachetului de la Chello Zone. Ca urmare, s-a exercitat clauza de exit (Call Option).


Reporter Virtual a anunţat astăzi că trustul Realitatea-Caţavencu se află în negocieri finale pentru transferul celor 49% dintre acţiunile pe care le deţine la televiziunea Romantica.

Sorin Ovidiu Vîntu, pentru paginademedia.ro:

“Noi am făcut o propunere de a prelua cele 51% pe care Chello Zone le deţinea în Romantica. Ei nu au vândut şi s-a exercitat clauza de Call Option.”

Sorin Ovidiu Vîntu a precizat că schimbul de acţiuni va implica o tranzacţie financiară, dar nu a oferit detalii legate de valoarea acesteia.

La sfârşitul anului trecut, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI, grupul Realitatea – Caţavencu a renunţat la toate producţiile şi investiţiile pe care le făcea pentru postul TV Romantica. Atunci au ieşit din grilă toate emisiunile româneşti şi au rămas doar producţiile străine. Aproximativ 20 de angajaţi ai Romantica au fost redistribuiţi în cadrul grupului Realitatea Caţavencu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    abia astept sa revine zone romantica,vechea versiune a canalului,dar cand?am auzit cum ca saptamana asta s-ar vinde
  • adi adi
    dar cei de la rds au zone romantica in grila lor de programe,deci sa inteleg ca e gata cu romantica romania,din pacate nu au reusit mare lucru pe piata media din romania si dupa 2 ani si ceva inchid postul
  • andy andy
    si cand o sa revina zone romantica in Romania? pe ce data?
  • regrete regrete
    ok petrisor...am intrebat si eu.ms pt raspuns.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Nu înţeleg întrebarea. Am avut o informaţie şi am verificat-o la sursa cea mai în măsură să îmi răspundă. În cazul de faţă, Sorin Ovidiu Vîntu.
  • regrete regrete
    de unde pana unde exclusivitatea asta a lui S.O.V. pt tine?

Trimite un comentariu

sus