Skip to main content

Mişcări la Telesport: redactorul şef suspendat. Secţia sport Realitatea TV trece la Telesport

 

ACTUALIZARE: Redactorul şef al Telesport, Mădălin Negoiţă, şi-a dat demisia. Voi reveni cu amănunte.

Publicitate

vlad-enachescu-21Mădălin Negoiţă, redactor şef al postului Telesport (Realitatea Caţavencu) a fost suspendat, ieri, din funcţie. Pe de altă parte, secţia de sport a Realitatea TV va trece la Telesport. Motivul: evident, unul economic.

Contactat de paginademedia.ro, Vlad Enăchescu, directorul postului (foto) spune că motivele suspendării lui Negoiţă ţin de bucătăria internă a canalului Telesport”.

Vlad Enăchescu:

“I-am luat din atribuţiuni. Momentan este suspendat din funcţie. Acum a preluat emisiunea Sport Center, ca producător.”

Potrivit lui Enăchescu, decizia nu are efecte la nivelul salariului.
Pe de altă parte, o mişcare de eficientizare a costurilor este trecerea echipei de sport de la Realitatea TV la Telesport.

Vlad Enăchescu:

“Urmează, într-un timp foarte scurt, ca şi oamenii de la Realitatea TV să se alăture Telesport, astfel că Telesport va deveni furnizor de informaţii sportive pentru Realitatea TV”.

Cei aproximativ 20 de oameni rămân angajaţii Realitatea TV, dar îşi schimbă locul în redacţie. Costurile de producţie pe domeniul sportiv din Realitatea ar trebui să se reducă, teoretic, la jumătate, explică Enăchescu. Cu alte cuvinte, dacă până acum două echipe produceau aceleaşi informaţii pentru două posturi diferite, acum una singură se va ocupa de două canale, Telesport şi Realitatea TV.

În urmă cu o lună, Telesport a trecut prin restructurări masive, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Aproximativ 70 de oameni, adică jumătate din angajaţii canalului au fost atunci concediaţi.

Între posturile sportive, Telesport are rezultate modeste de audienţă: trei mii de persoane se uită pe acest post TV în medie pe zi şi sub 5.000 în intervalul de maximă audienţă (Prime Time, orele 19.00-23.00)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pisa Pisa
    S-a mai incercat o data trecerea oamenilor de la depart sport din realitatea la telesport si s-a constatat ca a fost un esec. Mai exact ei nu puteau comunica normal cu redactia si de aici apareau numeroase prleme. Prezentatorii inainte de a intra in jurnal veneau in hala si stateau pe unde apucau, se ajungea foarte greu in studio si nici nu se comunica f bine chiar in perioada in care a izbucnit scandalul Penescu. Asa ca oamenii au fost adusi inapoi in hala. Acum se incearca din nou! Cat despre salariu si atributiile lui Enachescu..hmmm....nu e singurul sef care nu prea face nimic, si-a delegat competentele, dar ia salariu de sef. A se vedea F5.
  • Cookie Cookie
    iata ca produsele TVR date la "export" nu sint valabile! nici Enachescu si nici Naum nu au reusit sa se reinveteze in alte televiziuni. Mostenire grea, de TVR, de zeci de ani, nu ai cum sa faci ceva cu ei pe piata competitiva. Din pacate pt noi nici in TVR nu se mai potintoarce, pt ca TVR tocma s-a ..."nationalizat": devine institutie bugetara din toamna! Asa ca o sa mai sufere un timp toti cei din jurul lor!
  • Penibil Penibil
    Este incredibil cum un post cu un rating penibil isi permite angajati "de lux" care habar nu au ce sa faca in functiile pe care le ocupa.Vlad Enachescu a fraierit un sistem si-l mai fraiereste in continuare, la un post TV cu ambitii mari si perspective zero.Apropos...l-a vazut cineva pe marele analist-comentator Vlad Enachescu, in vreo emisiune a postului Telesport? L-a auzit cineva comentant vreun meci?
  • Enachita Vacarescu Enachita Vacarescu
    Vlad, pai daca i-ai luat omului din atributiuni poate te vedem si pe tine mai des pe la munca. Asteptam si noi o idee, fa si tu macar o sedinta de sumar ca lumea, implica-te, nu mai da mereu vina pe altii! Telesport nu e agentie de turism, frate, precum TVR si chiar Realitatea la inceput... Apropo, leafa aia a ta de 12.000 euro/luna, pe care ti-a facut-o Horatiu Nicolau dupa ce l-a fraierit pe Sorin Enache, s-o fi injumatatit, conform trendului din trust? Sau se tine seama, in cazul tau, ca ai cheltuieli mari cu vila din Pipera si cu Mertanul din curte?

Trimite un comentariu

sus