Skip to main content

Emisiunea Pe mâna soacrei de la OTV se mută după ora 23.00

 

Pe mâna soacrei, reality-show-ul de la OTV, se va muta începând cu sâmbăta aceasta după ora 23.00. Directorul de programe al televiziunii lui Dan Diaconescu, Doru Iuga, şi-a luat angajamentul în faţa membrilor CNA că va muta emisiunea de la ora 20.00 la ora 23.00.

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a cerut schimbarea orei de difuzare din cauza violenţei de limbaj şi de imagini pe care le prezintă acesta emisiune.

Despre emisiune

Emisiunea Pe mâna soacrei a început să fie difuzată începând cu 5 decembrie 2009, în fiecare sâmbătă, după ora 20.00. Până în prezent, programul a reuşit să atragă un vârf de şase puncte de rating şi o medie de trei puncte, după spusele lui Doru Iuga.

Subiectul emisiunii este violenţa casnică. Tiparul este simplu. Este prezentat un caz dintr-o familie formată din doi tineri căsătoriţi şi părinţii lui. Se iscă un conflict între noră şi soacră, are loc o ceartă care ajunge până la violenţă fizică, iar în final cele două femei ascultă sfaturile psihologului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ana ana
    cred ca este cea mai proasta emisiune pe care am vazut-o vreodata.Prezentatorul care este sub orice critica instiga sotul si ,,soacra''la acte de violenta,iar limbajul este de maidan.Prezentatorul este enervant iar emisiunea sub orice critica.
  • Adela Popp Adela Popp
    Subiectele ar fi educative dar un anume aspect imi pare musai de inlocuit; din cele 2-3 emisiuni vizionate,pot sa spun ca persoanele (?)/personajele(?) au de suferit.Prezentatorul sa NU toarne gaz pe foc odata ce lucrurile au scapat de sub control: in emisiunea din asta-seara , acuzatziile asupra tinerei ,atacata inuman de soacra si sotz simultan ...Dl. Neagoe( care s-a ales cu ceva pumni ) i-a indemnat pur si simplu sa-si scoata ochii, or normal era sa-i spuna fetei clar:ai fost urmarita, esti inregistrata; ai facut ceva pentru care te condamna si sotzul si soacra ; da-le explicatzii! Asa cum s-a procedat , a fost ca la SECURITATE !! Se tzipa la ea , era agresata chiar urat !!! Pai ,asa ii educatzi pe privitori ??Totul trebuia facut ca sa fie ca o lectie pt.''badea gheorghe '', asa cum ati procedat, atzi incurajat violentza in familie ,cand bietele tinere sunt sacul de box al sotzilor si bataia de joc a soacrelor !!! Noroc de DR. CHRISTIAN !!
  • blogdeprost blogdeprost
    Aoleu!Otvul mai face si altceva decat In direct si senzational
  • YODA YODA
    Doru Iuga este directorul de programe al OTV? Doamne, asta da stire.

Trimite un comentariu

sus