Skip to main content

Măruţă a fost amendat cu 10.000 de lei pentru înjurăturile Simonei Senzual şi pentru subiectele cu swingeri

 

catalin-maruta3Simona Senzual îi aduce amenzi lui Măruţă. Consiliul Naţional al Audiovizualului a sacţionat postul Pro TV cu o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru limbajul licenţios folosit de Simona Senzual în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Amenda a fost dată şi pentru emisiunile Happy Hour în care Măruţă a abordat ca temă principală practicile de swing.

Publicitate

În ediţia din 4 decembrie a emisiunii de divertisment Happy Hour a fost dezbătută relaţia iubitului Simonei Senzual cu o doamnă din Germania. Simona Senzual a folosit la adresa interlocutoarei cuvinte denigratoare precum: “terminată, smochină, nebună, babă ordinară, penibilă” şi expresii de tipul „Tu, du-te dracu de babă ordinară!

Sacţiunea a fost aplicată pentru încălcarea legsilaţiei audiovizuale privind protecţia copilului, pentru abordarea unui subiect cu implicaţii sexuale la o oră nepotrivită şi pentru atitudinea moderatorului.

CNA despre Măruţă: are un rating foarte mare şi spune lucruri foarte grave

Christian Mititelu:

Măruţă spune că numeroase familii practică acest lucru (swing n.r.),  ceea ce înseamnă dezinformare, ce surse are? Acest om care are un rating foarte mare şi spune lucruri foarte grave. Vreau să vă amintesc amenzile pe care le-am dat la OTV, Kanal D şi alte posturi pentru lucruri mai putin grave”.

Narcisa Iorga

"Dacă ne gândim să facem curat, ar trebui să facem acelaşi lucru cu toate televiziunile, există astfel de emisiuni pe toate posturile de televiziune. Asta e presa din România, s-a tabloidizat foarte mult. Noi nu putem să-i criticăm pentru că încearcă să facă audienţă, dar putem să-i criticăm pentru subiectele pe care le aleg în emisiuni".

Sex fără inhibiţii în emisiune, argument în plus la CNA

În emisiunile Happy Hour din intervalul 13 -15 ianuarie, Cătălin Măruţă a vorbit cu o serie de invitaţi despre schimbul de parteneri de sex (swing) şi felul în care sunt organizate aceste activităţi.

Într-una dintre emisunile amendate de CNA, moderatorul Cătălin Măruţă a cerut amănunte despre viaţa privată şi de familie a unor persoane ce nu sunt prezentate în studio şi insistat să afle numele unor persoane publice care pratică schimbul de parteneri de sex.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florix florix
    maruta e o cauza pierduta. audienta pe care o aduce e egal cu zero daca ma gandesc pe cine tine in fata televizorului si ce invitati de "calibru" are. oricum, protv-ul e detregentul nr 1 in spalarea de creiere.
  • laurentiu laurentiu
    brrr, dar nu ia CNA si ao decizie sa nu mai apara chestii din astea deloc pe la TV. sau ei le lasa ca sa aiba cui ii da amenda si sa faca si ei bani. :)
  • alec alec
    Asta copiaza Acces direct !
    Penibil .

Trimite un comentariu

sus