Skip to main content

Sergiu Toader se întoarce la conducerea grupului Realitatea

 

sergiu-toader4Sergiu Toader revine cu puteri depline la conducerea grupului Realitatea Caţavencu. Cu puţin timp în urmă, într-o şedinţă, echipa Realitatea a fost anunţată de întoarcerea lui Toader.

Publicitate

Sergiu Toader preia tot grupul pe o perioadă nelimitată. va face echipă cu mine, ca în primii ani. Eu mă ocup mai mult de zona de business, el de editorial”, a declarat, pentru paginademedia.ro Sorin Enache, director general al grupului Realitatea Caţavencu.

Sergiu Toader va începe de astăzi să îşi intre în atribuţii, el continuând să se ocupe de lansarea staţiei din Republica Moldova. După 7 aprilie, Sergiu Toader va reveni la Bucureşti.

În vara anului trecut, Sergiu Toader revenea în România, ca Project Manager la Realitatea Caţavencu. Sarcina lui principală era extinderea grupului în Republica Moldova.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu Protevistu' gogu Protevistu'
    Foarte bine. Sa speram ca Sergiu Toader va face curatenie la management.
    Mihnea Vasiliu + Raluca Vieriu + Mirela Dragnea-Vasiliu. Pe scurt clanul Vasiliu. Adica cei care i-au dat o gaura de milioane lui Vantu. Ca de Sorin Vulpe a scapat SOV la timp !
  • dan dan
    gigi@ pe supozitii toti putem discuta la nesfarsit,dar pana la proba contrarie la stanca se vede ceva,misca in piata,idei bune etc.omuletul stie ce face,cu cat si ce pret ia el,asta nu ma mai intereseaza.conteaza ca se vede ceva concret.la restul ,nu.
  • Petrisor Petrisor
    Multi au revenit cu puteri depline la Realitatea si rezultatele se vad.
  • gigi gigi
    Vantu si-a facut-o singur cu leadershipu lui refuzat de mogulimea concurenta.Incredibil cum l-au lucrat si il maninca baietii astia! Nimeni nu face exceptie.
    Dan@ nici macar Dragos Stanca. Vantu se va trezi tirziu pentru ca asta e impostorul perfect. Profit? Hah! O sa vezi :)
  • maradona maradona
    Bun venit Don Sergiu! Da-l afara pe Enache daca vrei sa mearga treaba. Acest individ a reusit sa-i pacaleasca pe toti:Sarbu, Voiculescu, Vantu.Incredibil!
  • Mircea Alex Mircea Alex
    Realitatea merge bine... Asta e parerea mea din exteriorul fenomenului. Asta nu inseamna ca a avut o conducere buna... Cred ca si personalul face tot jocul in aceasta ecuatie. Si poate acest joc a fost facut d ecei multi de care grupul Realitatea-Catavencu s-a debasarat de curand. Daca va fi o mana de fier cu siguranta va alege ce e mai bun si va consolida pozitia pe care se afla acum.
  • dan dan
    solutie neproductiva.again.n-a avut mana vantu la manageri decat cu stanca.il readuce pe neozeilandez cand singurul care i-a adus profit e stanca. cine sa-l inteleaga si pe vantu
  • Cookie Cookie
    zona de business de care se ocupa incapabilul dl enache e sublima, dar lipseste cu desavirsire; iar zona de editorial de care se va re-ocupa dl toader e rezolvata prin ne-alegerea dlui geoana. Prin urmare, ce ne mai poate interesa la trustul asta muribund?
    "cum e turcul, si pistolul"
  • ana ana
    vine sa ingroape trustul! se zice asa: angajatilor li se desfac contractele de munca. Vor fi reangajati part-time, fara plata asigurarilor sociale!!!! Pare o noua solutie manageriala marca Toader, la fel de mefistofelic ca si Vantu. Numai banul conteaza pentru amandoi!
  • span span
    mda. pacat ca nu prea mai are ce prelua ca s-au ocupat managerii de top sa ingroape trustu si sa trimita acasa 90% din personal. da succes oricum. speranta moare ultima.

Trimite un comentariu

sus