Skip to main content

Revista presei media - 2 martie

 

Publicitate

Câteva declaraţii pe subiectul Răzvan Corneţeanu - Dinu Patriciu - Adevărul:

Peter Imre, pentru HotNews: “Nu ştiu câţi sunt demisionari şi nu vreau să număr. Primele reacţii sunt emoţionale şi cred că noaptea este un sfetnic bun şi îşi vor schimba decizia.” . “Vă dau exemplu pe domnul Cartianu”.

Grigore Cartianu, pentru HotNews: "deocamdată nu am gânduri de răzgândire".

Sorin Roşca Stănescu, pentru Mediafax: “"Eu sunt prieten cu Dinu Patriciu (...) dar vreau să vă spun că niciodată nu am discutat despre această ipoteză ca eu să preiau Adevărul, nici măcar o dată. Nici nu se pune problema. E un scenariu lansat pe piaţa de gaşca lui Corneţeanu".

Robert Turcescu a declarat pentru Mediafax că, dacă i se va propune şefia SRTv, se va gândi "foarte serios", şi că decizia lui va fi influenţată de componenţa noului CA, jurnalistul precizând că nu-şi menţine opinia că Rodica Culcer ar fi favorită, menţionând că nici el nu se consideră astfel.

Această funcţie de preşedinte - director general este o funcţie care presupune colaborarea cu membri unui consiliu de administraţie şi conducerea unui consiliu de administraţie (...) Eu sunt un om care a lucrat întotdeauna în echipă şi un punct important îl constituie şi componenţa acestui consiliu de administraţie cu care ar urma să lucrez", a explicat Robert Turcescu.
Turcescu: Dacă mi se propune conducerea TVR, mă voi gândi foarte serios

Comitetul Director al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) a validat, joi, rezultatele alegerilor în cadrul cărora Adrian Moise, Bogdan Hossu, Daniela Ciobanu şi Răzvan Dumitrescu au fost desemnaţi reprezentanţii salariaţilor în noul consiliu de administraţie al Radioului Public, relatează Mediafax.
Adrian Moise, Bogdan Hossu, Daniela Ciobanu, Răzvan Dumitrescu-validaţi ca membri în noul CA al SRR

Teo Trandafir precizează într-un mesaj adresat "colegilor" jurnalişti printr-un comunicat al PDL, că ştie că în perioada următoare va avea loc o campanie murdară, cu atacuri la persoană şi că se aşteaptă la ce e mai rău, menţionând însă că este convinsă că "uneori, rar", binele învinge răul, notează Mediafax.
Teo Trandafir: Mă aştept la ce e mai rău, ştiu că va urma o campanie murdară

Nadina Câmpean preia ştafeta de la Oana Frigescu Badiu la Observatorul de la ora 16.00, începând cu 19 aprilie, când Oana va intra în concediu de maternitate, anunţă un comunicat al Antenei 1. De asemenea, începând de vineri, 9 aprilie, postul va difuza rubrică Poveşti de tabloid, din cadrul Observatorului de la ora 19.00, şi în weekend, scrie HotNews.
Nadina Câmpean o înlocuieşte pe Oana Frigescu Badiu la Observatorul de la ora 16.00

Posturile TV au pregătit pentru Sărbători ediţii speciale ale unor emisiuni consacrate, filme în premieră şi show-uri speciale. Slujba de Înviere va fi transmisă în direct de mai multe televiziuni, scrie Adevărul. Mihaela Rădulescu se întoarce la Antena 1 pentru o nouă emisiune specială. Ca în fiecare an, televiziunile mizează pe premiere de blockbustere, dar şi pe filme clasice, difuzate repetat cu ocazia Sărbătorilor. Pro TV a pregătit filmul Vagabondul milionar, premiat cu opt Oscaruri anul trecut. Acelaşi subiect a fost abordat şi de Evenimentul Zilei.

Postul Prima TV va difuza, de pe 6 aprilie, începând cu ora 14.00, de luni până vineri, primul sezon al serialului american „Neveste disperate”, informează Evenimentul Zilei.
„Nevestele disperate” revin cu poveşti noi

Eurosport şi Eurosport 2 nu mai sunt disponibile, de la 1 aprilie, abonaţilor platformei prin satelit Boom TV, din cauza datoriilor pe care DTH Television Grup SA, societatea care deţine respectiva platformă, le are la grupul Eurosport, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Eurosport. Despre acelaşi subiect a scris şi Evenimentul Zilei.

Canalul Discovery World va difuza, în duminica de Paşte, de la ora 22.00, prima parte a documentarului-premieră intitulat „Cine a fost Iisus?”. Filmul, produs în Anglia (2009) şi regizat de Alexander Marengo, relatează povestea despre naşterea, viaţa, moartea şi moştenirea imediată a lui Iisus, folosind cele mai recente studii de cercetare ştiinţifice, geologice şi istorice, scrie Evenimentul Zilei.
Viaţa lui Iisus, subiect de documentar

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus