Skip to main content

Tânțăreanu mănâncă iar fructe de pe femei goale. De data asta la ProTV şi fără amendă

 

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a mănâncat fructe de pe trupul unei femei dezbrăcate în emisiunea Happy Hour, din 22 martie, difuzată de Pro TV. Iar. A mai mâncat odată, acum un an, la Antena 1, când postul a fost amendat. Acum, Pro s-a ales doar cu o somație.

Publicitate

Aceeași scenă s-a petrecut și la Acces Direct în urmă cu un an, de ziua milionarului, când Antena 1a fost prezent la petrecerea lui Cristian Țânțăreanu și i-a făcut cadou o tânără acoperită cu fructe și frișcă. Pentru difuzarea respectivelor imagini de la ziua omului de afaceri emisiunea lui Mădălin Ionescu a fost amendată cu 20.000 de lei.

Sutienul face diferența

Cum a reușit ProTV-ul să scape doar cu o somație publică în condițiile în care Antena 1 a fost amendată cu 20.000 de lei? Răspunsul este simplu, contextul și sutienul au salvat postul de amendă.

Narcisa Iorga, membru CNA:

„Scena cu Țânțăreanu de la Happy Hour este o reeditare a celei de la Mădălin Ionescu, cu excepția sutienului care există la Pro TV.”

Emisiunea Happy Hour la care a fost prezent și Cristian Țânțăreanu s-a intitulat “Parastasul vesel” făcând trimitere la spiritul optimist al omului de afaceri, care suferă de cancer.

„La Pro TV situația e mai puțin contondentă, este o altfel de abordare, lupta cu moartea cu zâmbetul pe buze”, a spus membrul CNA Dan Grigore.

Detalii din emisiune:

În cadrul emisiunii s-au făcut nenumărate aluzii sexuale, iar Cristian Țânțăreanu nu a scăpat ocazia să o sărute, în direct, pe tânăra acoperită de fructe în dreptul sânilor și a zonei pubiene. Același gest a fost făcut și în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Iată ce mai povestește Țânțăreanu în emisiunea lui Cătălin Măruță:

Cristian Țânțăreanu: “Dacă în momentul... nu vreau să-mi facă masaj (se referă la un salon de masaj erotic care urmează să fie deschis), în momentul când mor, dacă reușește să mă maseze ca să mă trezesc, să mă scol, înseamnă, îi dau un milion de euro, dacă n-oi reuși să mă scol, dar mă rog să mi-o scoale, îi dau 500 de mii de euro.”

Decizia CNA:

Consiliul Național al Audiovizualului a sancționat postul Pro TV cu o somație publică pentru limbajul licențios și aluziile sexuale folosite în emisiune, precum și pentru pentru difuzarea acestei ediții într-un interval orar accesibil copiilor.

Emisiunea Acces Direct, din 16 aprilie 2009, a fost amendată pentru aceleași încălcări cu suma de 20.000 de lei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu