Skip to main content

Câţi bani făcea emisiunea lui Răzvan Dumitrescu la Realitatea TV?

 

razvan-dumitrescu-110.000 de euro. Aceasta a fost suma vehiculată ca salariu pentru Răzvan Dumitrescu. Dar care erau performanţele emisiunii Realitatea zilei, pe care o realiza jurnalistul la Realitatea TV?

Publicitate

Paginademedia.ro a calculat câţi bani a adus emisiunea prezentată de Răzvan Dumitrescu în ultimele trei luni. Cifrele, dar şi audienţa programului, în continuare.

Răzvan Dumitrescu va pleca de la Realitatea TV la 8 iunie. O despărţire la solicitarea lui, cu un comunicat scurt, fără detalii, fără răspunsuri, dar cu multe speculaţii. Se va duce la Antena 3 unde, din 15 iunie, după informaţiile paginademedia.ro, va face un program în Prime Time.

Aşadar, cifrele:

Ultimele trei luni analizate de paginademedia.ro arată încasări totale de câteva sute de mii de euro. Mai precis, 450-470.000 de euro. Cifra reprezintă publicitatea difuzată în Realitatea zilei în lunile martie, aprilie si mai.

În această perioadă, audienţa emisiunii s-a plasat la aproximativ 200.000 de telespectatori în mediul urban. Aprilie a fost o lună ceva mai slabă: puţin peste 160.000 de persoane se uitau, în medie, la talk-show-ul prezentat de Răzvan Dumitrescu.

Audienţa medie a emisiunii Realitatea zilei, în mediul urban:

Martie: 201.000 telespectatori (1,8 rating)
Aprilie: 166.000 (1,4)
Mai*: 230.000 (2)

*1-24 mai

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jenica jenica
    deci astea sunt vedetele tv de la noi. pretentii mari pe rating mic. faptul ca incasarile veneau la post tocmai pe slotul lui orar nu e neaparat meritul lui rd. daca tot intra la antena trei cu ceva plictisitor, poate nu ar strica sa se inspire din stilui lui d diaconescu: o tura scurta la dna, si un mihai gadea cu lamentatii live pe tema asta. oricum e ciudat sa incepi emisiune in extrasezon tv. vai de cariera (si incasarile) lui... :)))))
  • Allah e cel mai Mare! Allah e cel mai Mare!
    Asa cum a zis si Profetul Mohammed, slavit fie numele Lui: "prost e ala care da banu', nu ala care-l primeste!". Caci numai Allah e bun si milostiv, desi in timp ce unii sunt umili si-si vad lungul nasului, altii sunt doar increzuti si profitori!
    Amin!
  • geo geo
    daca tot ai vorbit cu dumitrescu de ce nu l-ai intrebat cum este sa cistige pe luna de 10 ori mai mult decit seful statului!?
  • romania inedit romania inedit
    Si cam care este contributia lui Razavan Dumitrescu la banii incasati in intervalul orar in care avea emisiune ?

    Sunt sigur ca Razvan o sa aiba succes si la alta emisiune !
  • marius marius
    Paul S cred ca Petrisor a vrut sa justifice cifra vehiculata de presa ca fiind fee-ul lui RD. Sunt de acord ca plecarea lui RD nu inseamna neaparat ca tronsonul orar va avea de suferit din cauza incasarilor.
  • paul S paul S
    Petrisor, eu care am fost economist un timp, in tinerete, zic ca utilizezi un indicator prost. Relevanta nu e acea suma, ci diferenta intre acea suma si banii obtinuti de catre post daca in acelasi interval orar difuzau altceva. De exemplu, Ciao Darwin, Teleenciclopedia, In gura presei, Confesiuni fierbinti cu Alina Plugaru sau ce altceva vrei tu. Tu ai facut o comparatie, foarte interesanta de altfel, intre emisiunea lui nenea asta si emisiunile "revizie tehnica", "p-ta Univ vazuta de pe Inter", difuzata pe B1 sau una despre care ai scris si tu mai demult: "acvariul cu pesti" de la National. Cititi pe print, degajat, fara graba, fara stress si ramas bun, nea'Jeane!
  • laurentiu laurentiu
    cresterea din mai cred ca s-a datorat in principal zumzetului cu privire la noul acord cu FMI, nu-i asa?
  • Johnny Weissmuller Johnny Weissmuller
    Fii dragut si publica si ratecardul. Din cifrele tale rezulta o medie a incasarilor de aprox. 6500 EUR/editie.

Trimite un comentariu

sus