Skip to main content

Răzvan Dumitrescu pleacă de la Realitatea TV

 

razvan-dumitrescu-1ACTUALIZARE: Potrivit unor surse din trust, citate de HotNewsRăzvan Dumitrescu ar fi spus că pleacă din trust în urma cu mai bine de o lună, când Sergiu Toader i-ar fi anunţat că trustul nu mai poate plăti salarii de 10.000 de euro, cât încasa lunar realizatorul emisiunii "Realitatea Zilei". Aceleasi surse susţin că Dumitrescu a fost ofertat, anul trecut, de Antena 3, mai scrie HotNews.

Publicitate

Răzvan Dumitrescu pleacă de la Realitatea TV, anunţă postul TV într-un scurt comunicat.

Iată comunicatul:

"Grupul de presa Realitatea-Catavencu anunta incetarea colaborarii cu Razvan Dumitrescu, la solicitarea acestuia, incepand cu data de 8 iunie 2010.

Realizatorul a moderat in ultimii ani un talk-show politic la Realitatea TV, “Realitatea Zilei”.

Grupul Realitatea-Catavencu ii multumeste domnului Dumitrescu pentru colaborare si ii doreste mult succes la viitorul sau loc de munca."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ileana ileana
    Rusine doamnei consilier cu "bebe" in burta ca vorneste asa despre saracii Romaniei! Nu ii este frica de Dumnezeu! Sa aiba copilul ei parte de asa ceva! Ileana, Boby, Ovidiu, Maria
  • valentin valentin
    Vechea poveste cu numaratul banilor altora. Atatea talente nedescoperite si neintelese in tara asta...
  • Claudiu Claudiu
    Dumitrescu nu e baiat rau, da' nu prea trece sticla, plus ca mai face si pe desteptul uneori (cam des, parca, in ultima vreme...). Pe de alta parte, performanta "capului de pe sticla" nu poate fi evaluata complet separat de cea a echipei din spate - aici, Realitatea sta parca mai prost ca Antenele : slaba documentare a subiectelor, informatie incoerenta, unghiuri de abordare aproximative sau sovaielnice, o crasa ignorare a normelor de baza ale limbii romane, atat ca gramatica dar si ca proprietate a termenilor (ma rog, asta e o problema uriasa pentru toata presa din Romania). Situatia asta pare sa afecteze si alte programe Rtv, nu doar "Realitatea zilei". Am vazut o editie a emisiunii Fabrica, intr-o sambata, acum cateva luni, cand Cristina Sincai il intreba pe un tip de la MAE cat costa o carte (cumparasera aia niste albume de promovare a Romaniei), dupa ce tipul ii spusese cu doua secunde inainte ca zece mii de carti costa 80 de mii de euro... si Sincai tot insista "dar cat costa o carte?" Eu numesc astfel de situatii "momente Discovery", pentru ca dau automat pe canalul cu pricina :)))
  • romanverdepraz romanverdepraz
    10.000 de euro lunar? Daca i-a dat cineva banii astia lui RD, atunci chiar merita nu falimentul, ci puscaria, pentru port ilegal de cap.
  • Mihai Mihai
    Am aflat ca se duce la Antena 3!
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Dupa cum clipeste cind nu este camera pe el sau in particular, de-o pilda pe stefan cel mare, ca sta prin preajma, si dupa grimasele pe care le face probabil o parte din bani ii va da la sanatorii de boli nervoase. La Balaceanca era plin de clipiciosi din astia, unii chiar ziaristi, altii antrenori de fotbal...
  • gerula2 gerula2
    ba, voua vi s-a parut dumitrescu, un mare deontolog, de vreo calitate? poate indoielnica...sau sub-mediocra...tipul, agresiv fara motiv, dadea din colt in colt aiurea....nu merita nici 1.500 pe luna....he sucked, a fost unul din motivele pt care am stat mai mult pe antene...scirba de berecleanu si dumitrescu insa se perpetueaza cu actualii (aia obraznica si zeul somnului), stiu ca si antenele sunt mafiote too, dar ii prefer ca sursa de informare jurnalistica. Petrisor, daca nici p'asta nu'l publici...
  • Vant si Crivat Vant si Crivat
    10.000 de euroi pe luna? Asa salarii mari aveau astia pentru ratingurile alea minuscule? Pai un redactor sef de ziar nu are atat, fratilor? Unde mai pui ca toata munca lui Dumitrescu o fac sclavii din dotare (producatori si redactori) care trag de le sar ochii pentru 20 de milioane lunar.
  • deontologie 2.0 deontologie 2.0
    in mod sigur, nici la antena 3 nu o sa-i tremure miinile sub hirtie.
  • Skris Skris
    la ce a facut nu-l prea vad cu multe optiuni.
    vad ca a adunat ceva banuti asa fara nici un fel de calificare.
    daca o cadea boc chiar ca nu mai este interesant pentru numeni.
    mare bafta a avut cu otravurile lui.
  • soso soso
    Asa, si? Nu intereseaza pe nimeni, nu se uita nimeni la Realitatea. Grupul Realitatea-Catavencu are o problema de credibilitate netratabila, singurii care le mai acorda ceva atentie sunt cei care ii dispretuiesc, in rest nu intereseaza pe nimeni ce fac si ce lucreaza aia
  • Sarpele Sarpele
    Mi se pare mie sau se scufunda barca si scapa cine poate. Pai fara Turcescu fara Dumitrescu poate incercati cu Tom si Jerry.
  • Mihai Mihai
    Stii cumva Petrisor unde pleaca? Parca a mai fost el odata plecat.

Trimite un comentariu

sus