Skip to main content

EXCLUSIV: Răzvan Dumitrescu şi Bogdan Chirieac îşi fac un ziar online

 

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu şi Bogdan Chirieac vor lansa un ziar online. Proiectul se va numi decenews, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Răzvan Dumitrescu.

Publicitate

Am creat o firmă mixtă, în care suntem acţionari fiecare cu 50% care să editeze acest ziar”, spune Răzvan Dumitrescu.

Echipa site-ului va avea şase oameni, dintre care doi sunt studenţi la jurnalism, în anul 3. Site-ul decenews.ro urmează să fie lansat în următoarele 10 zile.

Răzvan Dumitrescu, care va înceta colaborarea cu Realitatea TV la 8 iunie, nu a dorit să facă niciun fel de comentarii legate de proiectele de televiziune.

Firma deţinută de Răzvan Dumitrescu şi Bogdan Chirieac se numeşte Press Media Electronic SRL şi a fost creată încă din luna ianuarie, după cum a scris Capital, când s-a înfiinţat firma. Potrivit aceleiaşi surse, obiectul de activitate al firmei este administrarea portalurilor web.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Discutia e inutila. Treaba sta asa: Basescu a castigat iar Vantu a pierdut. Simplu. In consecinta, de Realitatea-Catavencu, grupul celor doua no name-uri care au sperat sa se salveze de la faliment cu Geoana presedinte, va disparea. E in legea naturii. Cand joci incorect, trebuie sa te astepti la o bata in cap daca nu iti iese socoteala. Dumitrescu, Chireac si siteul lor sunt doar o mica parte din dezastrul care va veni curand. Eu personal apreciez disparitia acestui grup corupt si a lui Sorin Ovidiu Vantu, hotul national care nu doar ca vrea sa scape de inchisoare, dar crede ca poate pune si presedinti. Sa fim seriosi, nu suntem chiar atat de imbecili. Ca natie vreau sa zic. Trist este ca vor ramane fara locuri de munca si cativa jurnalisti marunti. Dar pe undeva e si vina lor, stiau unde lucreaza
    Noapte buna Dumitrescu, Chireac, SOV, Realitatea si Catavencu, sfarsitul vostru era previzibil, acum e si de salutat
  • Uitati-va la Cotidianul.ro. Nimeni nu-l citeste. Cu atat mai mult ziarul asta de pripas al acestor impostori ce-si spun jurnalisti. Mi-e sila...
  • Un santajist cu un rebut...??? Oare cat mai trebuie sa mai indure acest popor sa fie mintit si umilit de asemenea oameni de nimic? Cu ce a gresit acest popor de trebuie sa mai sufere?

Trimite un comentariu

sus