Skip to main content

EXCLUSIV: Corina Drăgotescu se întoarce la Adevărul

 

corina_dragotescu3Jurnalista Corina Drăgotescu se întoarce la Adevărul lui Dinu Patriciu, după patru ani la Realitatea TV.

Publicitate

Corina Drăgotescu a plecat de la Adevărul în toamna lui 2006, la scurt timp după ce Dinu Patriciu a cumpărat ziarul şi l-a adus la conducere pe Răzvan Corneţeanu.

În exclusivitate pentru paginademedia.ro, Corina Drăgotescu a declarat că va fi "Director editorial pentru platforma multimedia Adevărul Holding".

Corina Drăgotescu va continua să realizeze la Realitatea TV emisiunea Zona de impact până la sfârşitul lunii iulie, iar de la 1 august va trece la Adevărul Holding.

"Sunt recunoscătoare colegilor din Realitatea TV pentru că m-au învăţat meseria de realizator TV, cu totul alta decât cea de jurnalist de presă scrisă", a declarat jurnalista.

În primă fază, Corina Drăgotescu va participa şi la şedinţele de redacţie ale ziarului Adevărul, pentru a se familiariza cu fluxul informaţiilor

În urmă cu patru ani, Corina Drăgotescu pleca de la Adevărul, la scurt timp după ce ziarul a fost preluat de Dinu Patriciu. Cauza: Răzvan Corneţeanu.

În noiembrie 2006, Corina Drăgotescu a acordat un interviu EVZ, realizat de subsemnatul, în care explica de ce a plecat de la Adevărul lui Patriciu:

Din interviu:

Venirea lui Răzvan Corneţeanu ca director general a fost momentul în care au apărut disensiunile?
Da. Nu pot să lucrez cu nişte oameni care au făcut la un alt ziar ceea ce a facut echipa veche "Adevărul" cu "Adevărul". Aceasta rupere a redacţiei mie mi se pare nesănătoasă ca mod de gândire.

Când ai avut o discuţie cu Corneţeanu?
La puţin timp după ce a venit, când am cerut garanţii, pe care nu a putut să mi le ofere. A spus că va face o evaluare a oamenilor la care va renunţa şi că nu va da pe nimeni afară fără o evaluare profesională. Nu s-a întâmplat lucrul ăsta.

Patriciu a încercat să te ţină?
A spus permanent că, dacă mă înţeleg cu noul manager, bine, dacă nu, pot să plec, este riscul pe care şi-l asumă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NUMAI ARE PIC DE RUSINE.UITA NECAZULCE L-A AVUT?NIMENI NU ZICE SA NU SPUNA LUCRURILOR PE NUME DAR NU CU O ANUMITA TENTA
  • O alta fripturista gen Teo Trandafir, care linge unde a scuipat.
    Pacat ca genul asta de oameni apare pe sticla ca sa faca pe deontologii.
  • Corina va face aceeasi treaba la ADH ca si la RTV: va taia frunze la caini 90% din timp. In rest, e bine ca Peter L. Imre a umflat organigrama cu sefi platiti regeste, carora le-a dat si masini, bonusuri s.a., in timp ce a taiat drastic orice alte cheltuieli.
  • Da am gresit, asta e se mai intampla.Sunt de acord sa mi se faca si mie observatie daca gresesc.Ms
  • Vasile, ii faci observatie lui Petrisor, dar tu scrii "cati mai multi"...
  • Petrisor ai gresit o litera aici: a declarat că ca fi.Sa modifici.Multumesc
    Mult spor in continuare si cati mai multi vizitatori

Trimite un comentariu

sus