Skip to main content

Laurenţiu Ciocăzanu, colaborator la România liberă

 

laurentiu-ciocazanuDupă ce a plecat la începutul lunii aprilie, din poziția de director editorial al ziarului Adevărul, Laurențiu Ciocăzanu se întoarce în presă în poziția de editorialist la România liberă.

Publicitate

“Este o colaborare externă, benevolă, neplătită. E un om care scrie foarte ok și pe care îl apreciem”, a declarat Dan Cristian Turturică, redactor-şef al cotidianului România liberă, pentru Paginademedia.ro.

Întrebat dacă este vorba despre o colaborare pe termen lung, Dan CristianTurturică a răspuns:

“N-am stabilit încă acest lucru, deocamdată Laurențiu scrie despre Campionatul Mondial, după mai devem. Deocamdată va scrie zilnic pe Campionatul Mondial”.

Fostul director editorial al Adevărul a semant astăzi primul editorial despre marele eveniment sportiv.

Citește mai mult despre scandalul de la Adevărul care a determinat plecarea lui Laurențiu Ciocăzanu:

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • La cat e de lingau, lui Laur ii va merge bine la RL. De altfel, a mai incercat pe acolo sa fie red sef acum vreo 5 ani, asa ca Turtureaua trebuie sa fie cu ochii in patru. Textul despre Mandela este foarte misto, dovada ca talentul si caracterul n-au de-a face unul cu altul.
  • Sa faca dupa terminarea CM si un reportaj despre pensionarii care joaca remi pe bani, in Cismigiu. Si table, un leu linia, doi lei martiu. Apoi, un reportaj despre ultimel sifonerii care au mai ramas in Bucuresti. Mai bea lumea sifon in vremurile astea? Si daca nu, de ce nu? Dar capsule pentru autosifoane se mai incarca pe undeva?

    Uite ce subiecte fantastice, ce bombe de presa stau nedescoperite si il asteapta pe Ciocazanu!

    Si uite asa, incet incet, cu multa multa munca, va deveni la un moment dat Ciocazanu jurnalist.
  • Lool. Ar fi culmea ca Dan sa-l ia pe sclav la RL. Ciocazanu nu are in toata cariera un singur text remarcabil, e genu ajuns sef prin linguseli si sifonarii.
    Cat despre textul de azi, sa fim seriosi :)

Trimite un comentariu