Skip to main content

Trădatul Ernest vine de la Prima la Kanal D

 

ernest-2-kanal-dErnest Takacs, fostul moderator al emisiunii “Trădaţi în dragoste”, de la PrimaTV, revine pe sticlă, din 9 iulie, la Kanal D.

Publicitate

Fostul concurent de la Big Brother va modera, la postul trustului Dogan, reality show-ul “Ochii din umbră”. Emisiunea va fi difuzată în fiecare vineri de la ora 20.30.

Noua emisune a postului Kanal D seamănă în anumite privinţe cu programul pe care îl prezenta Ernest la Prima TV, "Trădaţi în dragoste".

Cu ajutorul camerelor ascunse de filmat, al detectivilor şi a dispozitivelor de urmărire, emisiunea încercă să răspundă tuturor solicitărilor telespectatorilor: de la angajator care vrea să-şi testeze angajatul, la soacră care vrea să-şi verifice nora.
Kanal D anunţă şi alte 5 emisiuni de divertisment pentru această vară

Iese “Noră pentru mamă”, intră “Am băiat de însurătoare”.

Odată cu încheierea sezonului patru al emisiunii care a fost pentru mult timp emblema KanalD, începe un alt reality show.

Noua emisiune va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la orele 19:45 şi sâmbăta de la orele 20:30. "Am băiat de-nsurătoare" urmăreşte încercările prin care trebuie să treacă familiile unor tineri, în căutarea unor partenere potrivite pentru aceştia.

"Faci faţă, faci bani", din 4 iulie

Din 4 iulie, în fiecare duminică, de la orele 21.00, Ovidiu Nicolescu şi Vlad Gorneanu sunt gazdele emisiunii "Faci faţă, faci bani". "Faci faţă, faci bani" este o provocare inedită în care oamenii obisnuiti de pe strada au posibilitatea de a câştiga bani atunci când se aşteapta mai puţin.

Tot ceea ce trebuie să faca este să urmeze instrucţiunile! Cu riscul de a părea ridicoli, concurenţii trebuie să urmeze cu stricteţe indicaţiile lui Vlad şi Ovidiu, demonstrând în final că pot face faţă oricărei situaţii.

Şatra revine din 5 iulie

Cosmin Cernat dă startul, din 5 iulie, celui de-al doilea sezon al emisiunii Şatra, difuzată în fiecare luni şi marţi, de la 20.30.

"Medicii", prima emisiune din grila de vară de la Kanal D

Vara a debutat la Kanal D cu lansarea emisiunii "Medicii", moderată de Dinu Maxer şi Ioana Oprea. În fiecare zi, de luni până vineri, în direct, de la ora 13:15, Kanal D prezintă "Medicii", un talk show pe teme medicale, care are la baza un format internaţional de succes.

"Restaurant la noi acasă" a debutat pe 9 iunie

Pe 9 iunie, Kanal D a lansat emisiunea "Restaurant la noi acasă", un reality show pe teme culinare ce va fi difuzat pe timpul verii in fiecare miercuri, de la ora 20:30

Emisiunea "Nevasta mea e cea mai tare" a fost lansată pe 17 iunie

Kanal D a lansat, pe 17 iunie, emisiunea "Nevasta mea e cea mai tare", o emisiune concurs prezentată de Ovidiu Cuncea. În fiecare joi, de la ora 20:30, trei bărbaţi se întrec pentru a demonstra care dintre ei are cea mai bună nevastă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Elena
    Eu cred ca este normal ca in orice emisiune chiar ,,reality shou,,sa existe si ceva regizat.O persoana care participa pentru prima data la aceasta emisiune are totusi nevoie de suport si probabil este incurajat cu cateva sfaturi .Asta nu inseamna regizare .Pentru regizarea unei emisiuni cred ca este nevoie de mult mai mult.Nu am niciun fel de cunostinte legate de acest aspect doar ca este parerea mea.Emisiunile mi se par interesante si educative.Acum depinde de fiecare cu intelege.Daca tot sant nemultumiti de ce nu spuneti ce anume var place si veniti cu idei critica mi se pare o practica des intalnita.
  • Sorinqk Sorinqk
    @Obae: Am si eu o parere si o intrebare :D De ce treci aceste emisiuni drept "reality show" cand sunt regizate cu acte in regula. Majoritatea nici macar nu sunt inspirate din realitate deci...? Eu nu inteleg de ce CNA permite ca aceste emisiuni sa fie prezentate drept "reality show" Era o emisiune pe Euforia TV , sa recastigi fosta iubita si la sfarsit sa alegi intre ea si bani. Totul era regizat si premiul facea parte din regie, adica nu i vedeau actorii amatori decat pe sticla. Deci................. de ce reality show?

    Realiy Show este Big Brother ( si acolo cu mici regizari dar nu ca la parodiile astea )
  • Petrisor Petrisor
    Pe bune acum, se mai uita cineva la genul asta de emisiuni?
  • dragos bunea dragos bunea
    O sa inebunim cu atatea reality-showuri! De ce le plac unora chiar nu stiu dar mie unul imi sunt antipatice toate emisiunile de acest gen.
  • DANIELA DANIELA
    is taboo magazines? is a mockery and humiliation to the citizen media.

Trimite un comentariu

sus