Skip to main content

Alexandru Sassu o vrea la Adevărul pe Mura Frânculescu, şefa TVR 3

 
mura frinculescu
mura frinculescu

Mura Frânculescu, coordonatorul canalului public TVR 3, este în discuţii cu Adevărul Holding, pentru a intra in Divizia Radio TV.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, propunerea a venit din partea lui Alexandru Sassu, fostul şef al TVR şi actual director al Diviziei Radio TV din Adevarul Holding.

Din informatiile paginademedia.ro, Mura Franculescu a fost demisa zilele trecute de la conducerea TVR 3.

Frânculescu a fost numită la conducerea canalului TVR 3 la înfiinţarea acestuia, în toamna anului 2008. Până atunci, a fost consilier al preşedintelui TVR, Alexandru Sassu. Înainte de postul public de televiziune, Mura Frânculescu a fost editor la Antena 1.

Din CV-ul Murei Frânculescu (sursa: Strategic.ro)

Coordonator al postului TVR 3.

  • În perioada 2007-2008 a fost consilier al preşedintelui-director general al TVR, Alexandru Sassu.
  • A coordonat, la TVR, emisiunile electorale dedicate alegerilor Europarlamentare din 2007, alegerilor locale din iunie 2008 şi alegerilor Parlamentare din octombrie 2008.
  • A inceput activitatea in presa ca reporter politici la Antena 1, in 1993, inca de la infiintarea canalului. Între 1998 – 2007 a lucrat la Antena 1 şi Antena 3, ca editor-coordonator la Observator, editor general la Observator şi producator de emisiuni politice. A fost producător la emisiunile electorale: “Primărie, te iubesc!” şi “Seara Preşedinţilor”, precum şi producator al emisiunii “Zig-zag” cu Ion Cristoiu, difuzată de Antena 3.
  • A absolvit Institutul Politehnic din Bucureşti, Facultatea de Tehnologie Chimică şi a urmat cursuri de jurnalism, cu specializare în ştiri de televiziune, editare-coordonare şi producţie.

Sursa foto: Strategic.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vox populi Vox populi
    Gigi are nume predestinat! Femeia asta a creat postul TVR 3, ea a adus-o si pe Carla Giaca de la National Tv, o super prezentatoare, ea a creat tipul de grila si altele.
    Au venit portocalii care chipurile vor televiziune apolitica si le-a facut vant(mai bine spus Culcer, mare om de presa si fost Kgb--ist)Ce sa mai vb de faptul ca ea a fost reporter de la inceputurile Antena 1, la PRESIDENTIE!!!! Cat de dobitoc sa fii ca sa nu apreciezi experienta macar!
  • Claudia Claudia
    Gigi, nu ii iau apararea Murei Frinculescu, dar mi se pare ca faci niste afirmatii fara suport. Daca citeai acele cateva randuri din CV-ul sau, vedeai ca nu a fost doar "consiliera", ci a lucrat in productia de televiziune inca din 1993. Exprimari bolnavicioase si greseli gramaticale nu am auzit la M.F., poate ne dai niste exemple concrete :)
  • Gigi Gigi
    Pupaza asta Mura Franculescu a facut politehnica si a lucrat doar ,,consiliera,, pe la mai multi stabi din media. Se exprima bolovanos si face greseli gramaticale oral si scris. Sassu isi aduce protejata... Marfa!
  • laurentiu laurentiu
    astept cu interes detalii de la tine despre ce statii TV si radio vor sa lanseze cei de la Adevarul.
  • elly elly
    Incedibil. Inca unu la Divizia Radio TV? Penibil :)
  • ada ada
    nu se poate vedea textul!

Trimite un comentariu

sus