Skip to main content

Măruţă a fost apostrofat pentru că a speriat poporul cu televizorul

 

Previziunile făcute în emisiunea „Happy Hour”, din 26 aprilie, cu privire la producerea unor cutremure la sfârşitul acestei veri, i-au adus postului ProTV doar o somaţie publică. În condiţiile în care, la începutul lunii aprilie, OTV a fost sancţionat de CNA cu 10.000 de lei pentru acelaşi derapaj.

Publicitate

Magnitudinea spaimei” - aşa a fost titrată la un moment-dat emisiunea "Happy Hour", din 26 aprilie. Cătălin Măruţă a avut-o ca invitată pe Carmen Harra, despre care a spus că este doctor în psihologie şi reputat numerolog.

“Inevitabil va fi şi un cutremur aicea” “Anul ăsta, da!”; “…mai mare ca cel din ‘77”; “ Şi-n România va fi, dar nu-i acuma imediat, nu imediat. Vor fi încă o îşiruire de cutremure, o să vedeţi, toată vara spre toamnă”; “Mai încolo, spre toamnă.”, a răspuns Harra la insistenţele lui Măruţă, care i-a cerut să vorbească despre posibilitatea producerii unor cutremure în România. (framentul a fost luat din monitorizarea CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul ProTV pentru lipsa confruntării previziunilor făcute de Carmen Harra cu informaţiile deţinute de Institutul Naţional de Fizică a Pământului, autoritatea competentă în cazul acestui tip de dezastru natural. În acest mod, emsiunea "Happy Hour" a indus panică în rândul populaţiei.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus