Skip to main content

Realitatea FM se închide de la 1 septembrie. Decizia a fost luată în urma demisiei lui Robert Turcescu

 

Postul de radio Realitatea FM se închide de la 1 septembrie. Decizia a fost luată, în această dimineaţă, după ce Robert Turcescu l-a anuţat pe Sorin Enache, directorul general al grupului Realitatea Caţavencu, că demisionează.

Publicitate

Robert Turcescu ocupa funcţia de director general al postului Realitatea FM. Jurnalistul şi-a anunţat demisia pe blogul său şi pe contul său de Twitter.

“Înainte de a posta respectivul mesaj pe blog, am avut o discuţie cu Sorin Enache în care l-am anunţat că demisionez şi el m-a anunţat că, odată cu plecarea mea de la Realitatea FM, se vede obligat să închidă şi postul, lucru pe care l-a anunţat şi oamenilor de la Realitatea FM la 10 minute după discuţia pe care am avut-o.” a declarat Robert Turcescu pentru paginademedia.ro.

Iată câteva fragmente din textul pe care l-a publicat Robert Turcescu, în această dimineaţă, pe blogul său.

  • "Da, azi, o dată cu apariţia acestor rînduri, anunţ public că plec din Realitatea Media privind fără mînie înapoi, deşi se poartă de ani buni scandalul public şi aruncatul cu lături."
  • "Pentru mine a sosit vremea să deschid un alt capitol. Nu-mi fac iluzii şi nici planuri în care să încapă cuvinte precum “mai bine” sau “mai rău”. Dar simt de ceva vreme că e momentul pentru o nouă provocare pe care înţeleg să mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare."
  • "Nu ştiu, acum, cînd scriu aceste rînduri, încotro mă îndrept şi nici care sînt provocările viitorului imediat. Vom vedea împreună prin intermediul acestui spaţiu virtual în care mă oblig să postez perodic o sumă de gînduri, amintiri şi experienţe. Am tolba plină, cum s-ar spune, aşa că sînt convins de faptul că nu ne vom plictisi împreună."

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sarpele Sarpele
    Foarte tare Nush asta , distruge tot In materie de media Romantica, Telesport, Money Chanel, Guerilla, Gold FM, Realitatea FM, ziarele dar nu a ajuns la victoria finala Realitatea TV. O sa-i dorim succes infractorului. Pacat de angajati.
  • paul S paul S
    A jucat Nus la cacealma, dar a dat peste un tartor mai mare decat el.

    Realitatea FM, toate povestile astea nu exista.
    Turcescu, acest om in carne si oase nu exista nici el. Putem sa-l numim, sugestiv, T.
    Nici nu conteaza daca "T" e Turcescu sau Tatulici.
    E de ajuns o litera, sau altceva la fel de abstract, ca e nevoie doar pentru statistica.

    Au fost doar doua personaje aici: Vantu si Basescu.
    E ca la un joc de-ala pe calculator, de strategie.
    Castigi puncte si cu punctele "te inarmezi".
    Iti cumperi un Turcesc, un Dinesc, 3 Catavenci, un Geonel, sute de pioni, iti construiesti si o Realitate, si p-orma iar faci puncte. Daca nu vine inamicu'.

    A fost un simplu joc de strategie.
    O presa-iluzie cu ziaristi-iluzie.
    Realitatea este de fapt Virtualitatea.
    (Sper ca nu sunt prea alambicat)

    Dar pe Vantu l-a batut dusmanu' de data asta.
    GAME OVER!
  • Logatu Logatu
    După ce Robert Turcescu, director general al Realitatea FM, a anunţat, luni, că pleacă din Realitatea Media, conducerea trustului de presă anunţă că postul de radio nu se va închide, însă îşi va schimba grila de programe.

    http://www.mediafax.ro/cultura-media/realitatea-fm-isi-va-schimba-grila-de-programe-si-va-lua-masuri-de-redresare-financiara-6910031
  • povestitorul povestitorul
    Gold FM s-a transformat in tonomat, Realitatea FM se inchide de la 1 septembrie, Guerrilla nu mai emite in multe localitati de multe saptamani ... ce se intampla cu astia?
    Cred ca problemele sunt grave de tot ...
  • adyzzu adyzzu
    speram sa-i urmeze realitatea tv ;)
  • Emcede Emcede
    cred ca erai singurul ascultator.
  • mircea mircea
    pacat ca se va inchide un asa post de radio

Trimite un comentariu

sus