Skip to main content

Reîncep Happy Hour, Acces Direct și Nașul

 

Emisiunea Happy Hour cu Măruță, noul Acces direct de la Antena 1, Evenimentele zilei și Nașul" de la B1 TV revin de astăzi pe micile ecrane cu formate noi, decoruri reîmprospătate, noi invitați și chiar cu noi prezentatori.

Publicitate

La Pro TV, începe un nou sezon de “Happy Hour”, emisiune care intră astfel în cel de-al treilea an de existență. Prima ediție de după vacanță a emisiunii ”Happy Hour” îl are ca invitat pe “primul barbat din lume care a nascut”, americanul Thomas Beatie. Concurentul Acces Direct, acum cu Simona Gherghe prezentator, îi aduce la Antena 1 pe părinții Mădălinei Manole.

”Barbat din punct de vedere legal, Thomas s-a nascut femeie si a facut o operatie de schimbare a sexului, pastrandu-si totusi organele reproducatoare interne feminine. Veti vedea luni la ”Happy Hour” un personaj care a lasat mapamondul cu gura cascata”, a declarat vedeta Pro Tv într-un comunicat al postului. Emisiunea va debuta și cu o transmisie live în format HD.

Părinții Mădălinei Manole, arma Simonei Gherghe în lupta cu Măruță pentru audiență

Prima ediţie din acest sezon a emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1, prezentată de Simona Gherghe, îi aduce astăzi în platou pe părinții Mădălinei Manole. Pe parcursul întregii săptămâni, soții Manole vor dezvălui detalii necunoscute din copilăria, adolescenţa şi tinereţea fiicei lor. Mai mult, Eugenia şi Ion Manole vor povesti şi despre relaţia cântăreţei cu soţul ei, Petru, anunță Libertatea.

Reamintim că reprezentanții Antena 1 anunțau, pe 19 august, că din această toamnă, Mădălin Ionescu nu va mai prezenta emisiunea care l-a consacrat.

"Nașul" împlinește 9 ani la B 1

"Nașul", unul dintre cele mai longevive talk show-uri revine astăzi în direct, pe B1. La finalul acestui an, emisiunea va împlini nouă ani de existență. Radu Moraru va prezenta emisiunea de luni până joi, în intervalul 20.00-24.00.

Tot pe B1, astăzi își reia cursul și emisiunea "Evenimentele zilei", moderată de Alina Stancu. Prezentatoarea dezbate alături de jurnaliștii cotidianului "Evenimentul zilei" Horia Ghibuţiu şi Mircea Marian cele mai importante subiecte apărute în ediţia ziarului, dar şi evenimentele la zi( de luni până joi, de la ora 14.00 la 18.00, iar vineri de la 14.00 la 17.00). Acest format a fost lansat în iunie 2009.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • e o greseala in stire: happy hour intra in al 4-lea an de existenta. emisiunea a debutat in 2007, deci acum incepe al patrulea an, nu al treilea.
  • La ProTV, aceiasi Marie cu aceiasi palarie, la Antena1, aceiasi palarie, dar cu alta Marie. Toate-s vechi si noi sunt toate. Pacat de Simona ca o sa-si distruga imaginea.

Trimite un comentariu