Skip to main content

Andrei Gheorghe revine: e „arbitru” de poker la TV. Concurează Piersic jr., Naumovici, Gina Pistol și Cotabiță

 

Andrei Gheorghe revine pe sticlă. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Gheorghe va modera un reality-show în care opt concurenți joacă poker la TV.

Publicitate

Concurenții, opt la număr, sunt nume cunoscute. Vor juca poker cu Gheorghe amfitrion Bogdan Naumovici, Florin Piersic jr., Claudiu Bleonț, Gina Pistol, Gabriel Cotabiță și Ionuț Iftimoaie.

Ce post va difuza emisiunea, în continuare:

  • Emisiunea este adusă în România de către Simpel Media, o casă de producție din Olanda, cu sprijinul site-ului PokerStars.net (care finanțează emisiunea). Din partea română producătorul emisiunii este Andreea Godeanu, fostul producător al lui Teo Trandafir.
  • Filmările au ca decor Hotelul Carol, unde se întâlnesc cei opt concurenți. La finalul fiecărui episod, cei opt se așează la masa de poker.
  • Prezentatorul emisiunii este Andrei Gheorghe. Înainte de partida de poker din fiecare episod, concurenții sunt pregătiți de jucătorul profesionist PokerStars Toni Judeţ.
  • Cei opt nu sunt singurii aspiranți la marele premiu (aproximativ 10.000 de euro). În concurs vor intra și alți concurenți, care se pot înscrie pe site-ul PokerStars.
  • Emisiunea se numește Clubul de poker și va fi difuzată, de la mijlocul lunii octombrie, de postul Prima TV.

Sursa foto: EVZ

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu