Skip to main content

Boerescu pleacă de la Playboy după 11 ani

 

Începând cu numarul de septembrie, Cătălin Mihăilă (foto) –fost redactor-șef adjunct- este noul redactor-șef al Playboy România. El îl înlocuieș0te pe Dan-Silviu Boerescu, cel care a condus revista mai bine de zece ani. Oficialii Attica Media (care editează revista) spun că decizia îi aparține lui Boerescu. El va continua să colaboreze la revistă, în calitate de Editor-at-Large, ocupandu-se de secțiunile de gastronomie, oenologie și horeca.

Publicitate

“După 11 ani în care a coordonat revista Playboy, Dan-Silviu Boerescu a decis să-și reorienteze parțial cariera, în direcția marilor sale pasiuni, literatura și gastronomia”, se arată în comunicatul care anunță schimbarea de la Playboy.

Dan-Silviu Boerescu părăsește postul de director editorial al Playboy, urmând ca, în viitor, să se dedice prioritar activității sale de scriitor, de realizator al site-ului bucatarescu.ro, de coordonator al editurii Lifestyle (parte din grupul editorial Trei) și, în curând, de protagonist al unui show TV.

Despre PlayBoy

Playboy face parte din grupul Attica Media, care mai deține în România titlurile Men’s Health și InStyle. Revista este publicată în 28 de ediții internationale, simbolul Rabbit Head numărându-se printre cele mai cunoscute cinci logouri din lume. În România, Playboy a fost lansat în 1999, iar în prezent este consacrat și datorită extensiilor sale de brand – cataloagele Style, Life și Fusion.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • @ aia doi primii
  in martie 2000 era tot boerescu la playboy.
  dintotdeauna a fost boerescu la playboy.

  altceva lipseste: un pictorial cu Andreea Marin sau Mirela Zeta, cu niste poze gen Ghyorfi cu bara cu butonas, Ciuhuleasca de la spate si Gabriela Cristea in spagat.

  Sau, Andreea Marin si Mihaela Radulescu sarutandu-se, intr-un pictorial lesby!
  Sa vezi atunci tiraj!

  salut Dane, bafta!
 • Cine compara situatia presei scrise din 2000 cu cea din 2010 chiar se pricepe la presa!!! Dar tirajul nu are nici o legatura cu plecarea mea (fara ghilimele sau alte semne grafice). Sunt alte explicatii, te rog citeste comunicatul cu atentie. Plec, insa, linistit, fiindca las in locul meu un om adus si format de mine!
 • Playboy, vanzari medii pe editie: Martie 2000 - 108.648 exemplare vandute, Iunie 2010 - 7.156 exemplare vandute. Adica -93%. Agonie si extaz.

Trimite un comentariu