Skip to main content

Noi oameni în echipa Ogilvy

 

Agenția de publicitate Ogilvy&Mather anunța alăturarea a cinci noi colegi la echipa grupului. Este vorba de Bogdan Sonea (Account Manager), Livia Costea (Account Manager), Costin Bogdan (Copywriter), Traian Aron (Art Director) și Adrian Poenaru (Senior Copywriter). Câteva detalii:

Publicitate

Bogdan Sonea - Account Manager

Cu o experiență de peste 4 ani în advertising petrecuți la McCann Erickson unde a lucrat pentru clienți precum Inbev, Heineken, Microsoft, Coca-Cola și L'Oreal, în cadrul echipei Ogilvy se va implica în coordonarea proiectelor clientului Cosmote.

Livia Costea - Acount Manager

Livia lucrează în publicitate din anul 2006, având experiență în coordonare proiectelor de ATL și BTL, pentru clienții Raiffeisen Bank, Toyota, Nestle, Enel, Asociația OvidiuRom.
Este absolventă a Universității Denis Diderot din Paris și un fan declarat al filmelor lui Quentin Tarantino.

Costin Bogdan – Copywriter și Traian Aron- Art Director

Tandemul creativ format din Costin Bogdan – Copywriter și Traian Aron- Art Director a revenit în echipa de creație Ogilvy. Echipa creativă formată din Traian și Costin este una dintre cele mai prolifice, contribuind de-a lungul timpului la realizarea unor campanii pentru clienți precum Cosmote, P&G, Pepsi, Delaco, Mars, Kiss FM, Holsen, Dacia.

Adrian Poenaru - Senior Copywriter

Adrian Poenaru s-a întors în echipa creativă a grupului Ogilvy după o perioadă de doi ani petrecută la Grey Budapesta.
Adrian lucrează în Ogilvy din anul 2005, talentul său creativ fiind recunoscut la festivaluri de seamă precum Ad'or, Moscow International Festival, Effie Romania și Effie Ungaria. Printre clienții pentru care a lucrat se numără Coca Cola, Kraft, IBM, Chevrolet, Allianz și Malev.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu