Skip to main content

EXCLUSIV: Dinu Patriciu este partenerul lui Roșca Stănescu în proiectul CorectNews

 

Platforma online CorectNews va fi dezvoltată de Sorin Roșca Stănescu în parteneriat cu omul de afaceri Dinu Patriciu, a declarat Sorin Roșca Stănescu, în exclusivitate, pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Corect News, proiectul online despre care paginademedia.ro a scris aici, va fi lansat la începutul lunii noiembrie. Dinu Patriciu este investitorul principal.

În platforma Corect, Dinu Patriciu deține 60%, iar Sorin Roșca Stănescu 40%.

Sorin Roșca Stănescu pentru paginademedia.ro:

“Chiar dacă Dinu Patriciu este majoritar, el funcționează ca un investitor. Nu se poate lua absolut nicio decizie și nu se poate schimba nimic fără mine”.

“Pot să spun că proiectul va avea șapte ziare nișate”, a mai spus Roșca Stănescu adăugand că platforma va implica aproximativ 60 de oameni.

Potrivit lui Roșca Stănescu, investiția în proiect se ridică la 2 milioane de euro. Astăzi a fost lansată prima etapă a proiectului Corect. Este vorba de CorectBooks.com, o librărie virtuală prin care se pot cumpăra cărți în format electronic.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Buna ziua,ma numesc Pop Dumitru,50 ani,profesor,domiciliat in loc.DEVA,felicitari pentru asocierea in proiectul CorectNews,domnilor Dinu Patriciu si Sorin Rosca Stanescu,chiar daca ar trebui sa urmez un curs de jurnalistica,mi-ar face placere sa ma aveti in atentie pentru o colaborare din aceasta zona a Ardealului in viitor.m-ar interesa si deschiderea unui centru MiniMax.ro in colaborare cu d-l Dinu Patriciu,aici in DEVA,mai ales ca detinem teren si spatiu in DEVA si Geoagiu unde am putea dezvolta aceste propuneri.Daca am fost destul de coerent si explicit,cu tot respectul va rog sa indrumati aceste informatii catre percoanele responsabile in aceasta directie,sa ma imformati,invatati,ajutati sa pot devenii un bun colaborator al domniilor voastre in zona,va multumesc,Prof.Ec.Pop Dumitru.
  • Frumos!!!cel mai frumos tandem!...nici ca se putea alta combinetie? un mogul cu o scirba de ...cica ar fi JURNALIST!!!!
    Lasa-ne Sorin Rosca Stanescu ,ca esti sub orice critica ,nu-ti mai merge nimic,nu te-ai convins? Gindeste mai bine...POZITIV, si vei vedea ca totul se schimba in bine!!!!
  • Felicitarii Domnule Stanescu foarte frumos si benefic pentru populatie succes si s-a va ajute Dumnezeu numai MASS MEDIA mai poate face o schimbare in aceasta tara

Trimite un comentariu