Skip to main content

Sorin Roşca Stănescu îşi face un portal de ştiri

 

Sorin Roşca Stănescu va lansa o platformă online, pe care va dezvolta mei multe site-uri. Printre acestea: un portal de ştiri – CorectNews, un site de jocuri – CorectGames, un magazin virtual - CorectShop şi o platformă socială – CorectFriends.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Redacţia portalului de ştiri va fi condusă de Oana Stănciulescu şi de Miruna Munteanu. Astăzi a avut loc deja o întânire cu echipa viitorului proiect, iar Sorin Roşca Stănescu a prezentat planurile de dezvoltare.
Portalul de ştiri va găzdui şi o platformă de bloguri: CorectBlog. Echipa are aproximativ 25-30 de oameni, care vor lucra de acasă. Proiectul include şi o librărie online.

Nu va avea nicio orientare politică, şi-a asigurat Sorin Roşca Stănescu echipa în înlâlnirea de azi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Gunoiul SRS tot gunoi rămâne. Problema SRS-ului rămâne cu "orientările".
 • In ce zi a saptamanii nu va avea nicio orientare politica...a uitat sa precizeze asta...
 • si de-ar fi corect(sic), in En correct, daca tot vrea un cuvant in En dupa, asa e doar ciorba de nume ...
 • auto-haiducie. adica las' sa mai piarda cativa din banii castigati din santaje de presa! altminteri, e caraghios ca tocmai cei care au lucrat in media, fie ei si campionii ticalosiilor, nu pricep ca mass-media traieste din increderea pe care ti-o acorda sau nu receptorii. in cazul lui srs, orice comentariu in privinta credibilitatii este de prisos!
 • La ce credibilitate are poate sa cumoere toate site-urile de stiri online ca tot nu va influenta cu ceva cititorii, da, cititorii ca oricum ii va santaja in continuare pe oamenii de afacere
 • nu e nici un kondiment aici...nici o grija, nu mai sunt prieteni cei doi.
 • fiecare dintre noi a reusit in 20 de ani sa-si faca o parere despre elitele din jurnalismul romanesc, asa ca eu una ii doresc faliment placut si tuturor acelor jurnalisti care in 20 de ani au lucrat impotriva poporului, murdarind aceasta meserie cu abjectii pestilentiala.
 • "Nu va avea nicio orientare politică, vom santaja indiscrimnatoriu, banii nu au culoare, nici macar culoare politica, şi-a asigurat Sorin Roşca Stănescu echipa în înlâlnirea de azi."

  Fixed it for you.
 • "... nu va avea nicio orientare politica" ... mai sa fie. Fara orientare politica vreau, doar subiectivism astept ;-)
 • Nu pot sa cred ca acest gunoi al societatii vrea sa faca ceva. In general nu ma deranjeaza punctele de vedere diferite, dar depinde si din partea cu vin. Iar nenea asta s-a distrus ca jurnalist devenind un gunoi.

Trimite un comentariu

sus