Skip to main content

PE SCURT: Nou redactor șef la Cariere. Silviu Ispas în federația internațională de audit. Un nou site despre mașini și unul pentru București

 

Revista Cariere are un nou redactor șef. Biroul Român de Audit al Tirajelor este în conducerea federației internaționale de audit. S-au lansat două site-ri: B365.ro și Autosaga.ro. Clienți noi la ARBOmedia. Eurovision are cont pe Facebook şi Twitter.

Publicitate

Detalii, în grupajul pe scurt:

B365, un site cu informații despre București

  • Laura Cernahoschi şi Costin Ilie au lansat site B365.ro, prin Universal Est, companie în care cei doi sunt asociați. Este un site cu știri și informații utile din București, anchete, reportaje și recomandări de timp liber, dar va dezvolta și o zonă de servicii.
  • Conţinutul B365.ro este asigurat de o echipă editorială formată din șase oameni, coordonată de fondatorii site-ului, Laura Cernahoschi şi Costin Ilie. B365.ro va colabora cu F5, divizia online a grupului Realitatea-Caţavencu, printr-un acord de afiliere la Realitatea.net. Costin Ilie, fondatorul site-ului, rămâne în continuare content manager la F5.

Dana Tudor este noul redactor-şef al revistei Cariere

  • Începând cu luna octombrie, Dana Tudor este redactor-șef al revistei Cariere. Dana Tudor are o experienţă de peste 16 ani, la Ringier, Media Pro International sau Business Media Group. Timp de 6 ani a ocupat funcţia de jurnalist senior la revista Biz, unde a coordonat rubrica de Resurse. În paralel cu rubrica avută la revista Biz, Dana Tudor a fost project manager-ul site-ului Eva.ro.
  • Dana Tudor o înlocuiește pe Rodica Nicolae, care a plecat la Business Publishing Group.

Autosaga.ro pentru pasionații de mașini

  • Out Loud Media a lansat Autosaga.ro, un site pentru pasionații de mașini. Investiția în noul site se ridică la 40.000 de euro, după cum spune Cătălin Vlădescu, Managing Partner al companiei Out Loud Media. Echipa site-ului este formată din 15 oameni. Out Loud Media este un start-up care care oferă servicii de webdesign și development, SEO, marketing online, SMM și online PR. Autosaga.ro este primul proiect.

BRAT în consiliul director al federației internaționale de audit

  • Silviu Ispas, președintele Biroului Român de Audit al Tirajelor a fost ales în Consiliul Director Federației Internaționale de Audit (IFABC). Ispas reprezintă în Consiliul Director țările care auditează anual până în 10 milioane de copii. În această categorie intră țări precum Argentina,Cehia, Hong Kong, Korea, Mexic, Norvegia, Portugalia și Serbia.

ARMOmedia are două noi publicații în portofoliu

  • Regia de publicitate ARBOmedia va administra spațiul publicitar al săptămânalului Informația de Nord-Est (Ediția de Botoșani) și al cotidianului Prahova. Ambele contracte intră în vigoare în luna noiembrie.

Eurovision, pe Facebook și Twitter

  • Eurovision are cont pe Facebook şi pe Twitter. Prin contul de Twitter şi prin intermediul paginii de Facebook, TVR îşi propune, în principal, să îi informeze în timp real pe cei care sunt interesaţi de evoluţia competiţiei la nivel naţional. Selecția finală Eurovision pentru România va avea loc în noaptea de Revelion.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu