Skip to main content

PE SCURT: TVR1 lansează Bebe magia. Concurs de la Diva

 

TVR1 lansează, începând din 16 octombrie, emisiunea Bebe magia, un program despre copii, dedicat părinților. Diva Universal, fostul canal Hallmark, lansează împreună cu UPC un concurs care pune în joc un premiu un voucher în valoare de 1.000 de euro și alte premii mai mici, precum bijuterii de argint și telefoane mobile.

Publicitate

Bebe magia pentru părinți

Prin această emisiune, Camelia Csiki își face debutul ca prezentator și realizator. Ea a lucrat până acum în televiziunea publică ca reporter al Telejurnalului TVR 1. Prima ediție Bebe magia, care va fi difuzată începând cu ora 9.00, își propune, printre altele, să răspundă la întrebarea “cum te descurci prima zi acasă, după naştere?”.

Voucher de 1.000D de euro în concursul Diva

Concursul se desfășoară în perioada 11 octombrie-21 noiembrie pe site-ul concursdediva.ro. Pentru a putea câștiga unul dintre premiile puse în joc, concurenţii trebuie să ghicească numele actriţelor din serialele difuzate de postul Diva  Universal. Premiile săptămânale constau în bijuterii sau telefoane mobile. Marele premiu la tombola de la sfârşitul lunii este un voucher în valoare de 1.000 de euro, care poate fi folosit în anumite magazine.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu