Skip to main content

Rautakirja (fostul Hiparion) nu mai distribuie produsele Adevărul

 

Rautakirja (fostul Hiparion), unul din cei mai mari distribuitori din România, a întrerupt colaborarea cu grupul Adevărul Holding.

Publicitate

Distribuitorul de presă a trimis o înştiinţare prin care spune că “nu vom mai livra publicaţiile editurii Adevarul Holding SRL.”

Rautakirja invocă “apariţia unor probleme”, fără a da alte detalii.

Contactat de paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding, nu a comentat subiectul.

Decizia celor de la Rautakirja vine după ce Adevărul Holding a ajustat comisioanele către distribuitori, scăzându-le la 25%. În urmă cu trei săptămâni, Peter Imre explica decizia într-un interviu acordat paginademedia.ro:

"Comisioanele au fost mult peste orice altă industrie. Înţeleg specificitatea industriei media, dar şi distribuitorii trebuie să înţeleagă necesităţile financiare ale Adevărul Holding", spunea Imre. "Distribuitorii trebuie să înţeleagă că profitul lor vine din volum şi nu din comision", adăuga el.

Rautakirja este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de presă din România. Compania distribuie presă pentru aproximativ 15-20% din piaţa din România. Totodată, compania finlandeză deţine şi o reţea de 30 de magazine proprii sub brandul R-Kiosk.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cand am intrerupt bataia de joc al ui Mateescu si Gina Ionescu, mi-au sarit toti in cap, eram in 2008. Iata cum au murit, PRE limba lor...
  • Politica de comentarii a Paginademedia.ro nu permite publicarea de numere de telefon pe acest site.
  • ceva noutati?
    sau taiat salarile altceva...cine a mai fost dat afara ????
  • Rasuflat asta asa o fi dar in firma asta nu sau luat nici o masura cu cei care fura din contra sa scapat de oamenii care munceau si faceau ceva iar cei care fura si aveau tot interesul sa faca in asa fel incit sa mearga din ce in ce mai prost sunt in continuare in firma ,salarii preferentiale multe persoane angajate si-au deschis proprile lor firme si stiu la cine te refereai cu alimentatul benzinei in bidon la d-soara Loredana Pavel cea care si-a petrecut noptile pe la hoteluri cu mai mult de jumatate din sefi ca sa-si mentina postul ca
  • esti rasuflat ba prietene !!! te-ai trezit si tu sa zici ceva dupa 4 luni. culcate la loc.
  • de ce nu sa luat nici o masura cu angazatii care alimentau in bidon benzina era un fel de furt nici macar nu sa-u verificat camerele video de la statiile de alimentare in firma asta cine nu fura e dat afara cine fura ai merge bine as da si niste nume dar vad ca nu are nici un rost,chitantiere dispar furturi de benzina etc
  • gazeta sporturilor nu mai da presa la rautakirja! ceas, ce altceva sa iti doresti. Pressing nu mai distribuie ca nu stiu ce "problema" tehnica a avut hiparionu ( le-au dat marfa afara din depozit). la astia la gazeta cat o fi adunat sold? sa auzim de bine.
  • tot ce se scrie aici sunt doar minciuni poate a avut influente negative

Trimite un comentariu

sus