Skip to main content

Rautakirja (fostul Hiparion) nu mai distribuie produsele Adevărul

 

Rautakirja (fostul Hiparion), unul din cei mai mari distribuitori din România, a întrerupt colaborarea cu grupul Adevărul Holding.

Publicitate

Distribuitorul de presă a trimis o înștiințare prin care spune că “nu vom mai livra publicațiile editurii Adevarul Holding SRL.”

Rautakirja invocă “apariția unor probleme”, fără a da alte detalii.

Contactat de paginademedia.ro, Peter Imre, director general Adevărul Holding, nu a comentat subiectul.

Decizia celor de la Rautakirja vine după ce Adevărul Holding a ajustat comisioanele către distribuitori, scăzându-le la 25%. În urmă cu trei săptămâni, Peter Imre explica decizia într-un interviu acordat paginademedia.ro:

"Comisioanele au fost mult peste orice altă industrie. Înțeleg specificitatea industriei media, dar și distribuitorii trebuie să înțeleagă necesitățile financiare ale Adevărul Holding", spunea Imre. "Distribuitorii trebuie să înțeleagă că profitul lor vine din volum și nu din comision", adăuga el.

Rautakirja este unul dintre cei mai importanți distribuitori de presă din România. Compania distribuie presă pentru aproximativ 15-20% din piața din România. Totodată, compania finlandeză deține și o rețea de 30 de magazine proprii sub brandul R-Kiosk.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • cand am intrerupt bataia de joc al ui Mateescu si Gina Ionescu, mi-au sarit toti in cap, eram in 2008. Iata cum au murit, PRE limba lor...
  • Rasuflat asta asa o fi dar in firma asta nu sau luat nici o masura cu cei care fura din contra sa scapat de oamenii care munceau si faceau ceva iar cei care fura si aveau tot interesul sa faca in asa fel incit sa mearga din ce in ce mai prost sunt in continuare in firma ,salarii preferentiale multe persoane angajate si-au deschis proprile lor firme si stiu la cine te refereai cu alimentatul benzinei in bidon la d-soara Loredana Pavel cea care si-a petrecut noptile pe la hoteluri cu mai mult de jumatate din sefi ca sa-si mentina postul ca
  • de ce nu sa luat nici o masura cu angazatii care alimentau in bidon benzina era un fel de furt nici macar nu sa-u verificat camerele video de la statiile de alimentare in firma asta cine nu fura e dat afara cine fura ai merge bine as da si niste nume dar vad ca nu are nici un rost,chitantiere dispar furturi de benzina etc
  • gazeta sporturilor nu mai da presa la rautakirja! ceas, ce altceva sa iti doresti. Pressing nu mai distribuie ca nu stiu ce "problema" tehnica a avut hiparionu ( le-au dat marfa afara din depozit). la astia la gazeta cat o fi adunat sold? sa auzim de bine.

Trimite un comentariu